ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 3°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

05 • 02 • 2019

Jau šajā nedēļas nogalē norisināsies pirmais Ogres Tautas slēpojums

Šo svētdien, Ogrē „Zilo Kalnu” dabas parka teritorijā norisināsies pirmais Tautas slēpojums, kurā ir aicināts piedalīties ikviens slēpošanas entuziasts. Dalībniekiem organizatori piedāvā dažāda garuma distances, sākot no 300m mazākajiem bērniem un beidzot ar 15km pieredzējušajiem slēpotājiem.

Dalībnieku reģistrēšanās no plkst. 9:00, bet sacensības plkst.10.00 atklās bērnu grupas. Plkst. 11.15 trasē dosies 3km veicēji, bet plkst.12.00 starts tiks dots 9km un 15km distances slēpotājiem.

Kā patīkamu piemiņu par piedalīšanos pirmajā Ogres Tautas slēpojumā katrs dalībnieks finišā dabūs īpašu pasākuma medaļu.

Sacensību iepriekšējā „online” reģistrēšanās notiks līdz 8. februārim plkst. 24:00 .

Pieteikties sacensībām var mājas lapā www.sportlat.lv, kā arī distanču slēpju nomās Ogrē, Mālkalnes prospektā 26 un Zilo kalnu starta laukuma nomā (īpaša dalības maksa uzrādot Ogres novada iedzīvotāja karti vai mobilo lietotni “Ogres novadnieks”). Visiem Ogres novadu skolēniem dalības pasākumā ir bez maksas.

Sacensībām lielu atbalstu ir sniegusi Ogres novada pašvaldība, kā arī atbalstītāji – biedrība sporta klubs “SportLat”, “Optika metropole”, “MySport”, “Mollers”, “Ella auto”, “ABC partners 11”, “Labās balvas”, “Ideju osta”, “”Digitālā pele”, biedrība “Nesēdi mājās” un “Ogrenet.lv”.

 Plakats_Ogres tautas slepojums 2019.jpg

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv