ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 2°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

26 • 09 • 2017

Siguldas Lidojošie Slēpotāji 23.septembrī ar labiem panākumiem startēja sacensībās Igaunijā Viru

Sacensībās treneru Agra Kumeliņa un Agneses Amoliņas vadībā piedalījās: Iesācēju grupiņā  pa mazo tramplīnu Amanda Sadovska (2013),  Samanta Siliņa (2011), Paula Saškuna (2008), Aleksandrs Toms (2005) un Uģis Broks (2007), kā arī jau pieredzējušie dalībnieki Līga Bērziņa un Martins Cīrulis pa k-30 jaudas tramplīnu , kur Līga aizleca 26m lekšanā izcīnot cetuto vietu, savukārt Martins pēc lekšanas aizlecot 30 m ierindojās trešajā vietā, kur divcīņā noskrienot 3km distanci ar ļoti labu rezultātu izcīnīja godpilno pirmo vietu.

Vismazākās dalībnieces Amanda un Samanta braši turējās uz stāvā kalna un divcīņā skrēja 500 m distanci, kā rezultātā Samanta ieguva pirmo un Amanda otro vietu abās disciplīnās. Savukārt Paula savā vecuma grupā ieguva pirmo vietu gan lekšanā gan divcīņā, noskrienot vienu km. Puišu konkurencē Uģis , divcīņā ļoti labi noskrienot, no devītās vietas pakāpās uz sesto vietu, bet Aleksandrs izcīnīja 10 vietu.   

Mazajiem šīs bija pirmās sacensības, tapēc gandarījums par paveikto ļoti liels.

Sacensības Viru ir otrais etaps četru etapu sacensībās Igaunijā. Pirmais etaps notika Elvā kur Siguldieši nepiedalījās, bet nākošais trešais etaps notiks Tallinā, uz kuru mazie un lielie Siguldas sportisti gatavosies un centīsies uzlabot savus rezultātus un sniegumu.

Lai veicas!
Agnese Amoliņa 

Amanda un Samanta.jpg

Martins un Līga abalvošanā.jpg

mazie.jpg

Paula.jpg

uģis apbalvošanā.jpg

1 Komentāri

Labs sākums Lai veicas!
29 • 09 • 2017 / 21:36
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv