ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

25 • 01 • 2016

Februārī norisināsies Jūrmalas Ziemas sporta svētki

Saistītā informācija

20.februārī Dzintaru pludmalē norisināsies Jūrmalas Ziemas sporta svētki, kas pulcēs ziemas sezonas sporta entuziastus un aktīvās atpūtas piekritējus no visas Latvijas. Līdzās skriešanas, nūjošanas un slēpošanas distancēm, apmeklētājiem tiks piedāvāta plaša izklaides programma dažādām gaumēm. Jūrmalas Ziemas sporta svētku kulminācijā norisināsies atraktīvais Karnevāla skrējiens, kura dalībnieki aicināti tērpties atraktīvā apģērbā vai maskās. Karnevāla skrējiens būs pa spēkam ikvienam bez īpašas fiziskās sagatavotības.

 Jūrmalas Ziemas sporta svētki norisināsies otro gadu, un šogad organizatori sarūpējuši distances visām gaumēm, gan individuāliem sportistiem – skrējējiem, nūjotājiem, distanču slēpotājiem, gan tiem, kuri uz pasākumu plāno ierasties ar ģimeni, draugiem, kolēģiem vai klasi.

 Reģistrācija iepriekš iespējama šādās disciplīnās:

 Skriešanas distances:

  • 10 km distance
  • 5 km distance
  • 0,5-1 km bērnu distance 

Nūjošanas distance:

  • 5 km distance

Slēpošanas distances (pie labvēlīgiem laika apstākļiem):

  • 20 km distance
  • 10 km distance
  • 0,5-2 km bērnu distance

JAUNUMS!

  • 1 km Karnevāla distance – aicināti visi bez vecuma ierobežojuma (ģimenes, skolu, korporatīvās komandas, draugi u.c. interesenti)

Tāpat Jūrmalas Zemas sporta svētkos īpaši būs padomāts par tiem pasākuma apmeklētājiem, kas  sportisku disciplīnu vietā labprātāk izvēlas izklaidējošas aktivitātes. Organizatori šogad piedāvās daudzveidīgu, sportiski tematisku aktivitāšu kopumu, kurās varēs piedalīties gan komandās, gan individuāli, krāt punktus un iegūt balvas no pasākuma atbalstītājiem. Klātesošajiem būs pieejamas tādas aktivitātes kā alpīnistu siena, biatlona šautuve, stafetes un citas aktīvas un izklaidējošas aktivitātes. 

Skolēnu komandas Jūrmalas Zemas sporta svētkiem ir aicinātas reģistrēties bez maksas. Tāpat skolu komandām būs iespēja sacensties par iespēju iegūt īpašo pārsteiguma balvu. Uzvarētājs tiks noteikts, ņemot vērā Jūrmalas Zimas sporta svētkos sporta disciplīnās un aktivitātēs iegūto punktu kopvērtējumu.

Pasākuma laikā visas dienas garumā par labu noskaņojumu rūpēsies svētku vadītājs un galvenais vēstnesis Armands Simsons ar ģimeni, bet apmeklētājiem par prieku uz skatuves kāps atraktīvais Normunds Jakušonoks ar grupu.

Pieteikties “Jūrmalas Zemas sporta svētkiem” ir iespējams, reģistrējoties mājas lapā www.maratoni.lv.  Reģistrējoties iepriekš līdz 7.februārim, dalības maksa 5 un 10km skriešanā un 10 un 20km slēpošanā 5 EUR,  5km nūjošanā – 3 EUR. Dalība krāšņajā Karnevāla skrējienā – vien 1 EUR, bet bērniem vecumā līdz 12 gadiem, kā ierasts, dalība visās distancēs bez maksas.

“Jūrmalas Ziemas sporta svētkus” organizē “Alpha Baltic Sport”, uz svētkiem aicina Jūrmala.  

Papildu informācijai: 
Gita Deniškāne,
SIA “Alpha Baltic” sabiedrisko attiecību projektu vadītāja
Tālr.: 29890433, e-pasts: [email protected]

Februārī norisināsies Jūrmalas Ziemas sporta svētki

1 Komentāri

Laikam kļūda. Jūras svētki gan jau ka?

26 • 01 • 2016 / 21:24
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv