ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

15 • 01 • 2019

Ogres tramplīnlēcēju rezultāti Otapē

12. Janvārī, Igaunijas pilsētā Otepē notika jau piektais etaps šīs sezonas bērnu un jauniešu sacensībās Lēkšanā ar slēpēm no tramplīna un ziemeļu divcīņā, kuras rīko Igaunijas Slēpošanas federācija. Kopumā sacensībās startēja 58 sportisti , 8 klubu pārstāvji, no Latvijas un Igaunijas. 

Ogres sportisti kā ierasts uzrādija lieliskus rezultātus.

Ļoti vēlētos izcelt, deviņus gadus jauno, Alvi Pivoru, kurš startējot savās pirmajās sacensībās spēja izcīnīt godpilno sudraba godalgu divcīņā. Jāatzīmē ka Alvja vecuma grupa bija viskuplāk pārstāvēta – 15 sportisti. Pēc divcīņas lēciena Alvis bija 7 vietā, ar 18 sekunžu deficītu startā distanču slēpošanā. Taču rādot lielisku slēpojumu, un cīņas garu, ar labāko distances laiku, spēja pakāpties uz otro pozīciju. Šaja pašā vecuma grupā startēja Ralfs Aupe kurš bija tramplīnlēkšanā sestais un divcīņā uzrādija astoto rezultātu.

10-11 gadu vecu meitenu konkurencē Aelita Krasiļščikova bija stabili otrā gan lēkšanā, gan arī divcīņā.

Viena no kuplākajām Ogres pārstāvniecībām ir 12-13 gadus vecu meiteņu konkurencē. Trīs no septiņām sportistēm ir Ogres stils pārstāves. Lēkšanā ar slēpēm no tramplīna  Kamila Krustiņa ar tālāko lēcienu meiteņu konkurecē uz 25 metru jaudas tramplīna, 24,5 metri, izcīnija pirmo vietu , Alise Krasiļščikova atpaliekot par 8,6 punktiem izcīnija otro vietu. Savukārt Krista Lamstere gan tramplīnlēkšanā gan divcīņā ierindojās sestajā pozīcijā. 

Divcīņa izvērtās mūsu meitenēm dramatiskāk. Kamila uzsāka distanču slēpošanas disciplīnu kā līdere diemžēl nespēja noturēt šo pozīciju piekāpjoties divām, objektīvi labākām distanču slēpošanā, igauņu meitenēm izcīnija trešo vietu. Alise sākot ar 3 sekunžu deficītu tehniski sarežģītā distanču slēpošanas trasē ierindojās piektajā pozīcijā finišā.

Autors: M.Sokolova

kopbilde.jpg

 

Aelita 1.jpg

Alise.jpg

Alvis.jpg

no kr. Alise, Kamila, 6-Krista.jpg

no kr.Alvis.jpg

Treneri.jpg

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv