ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 5m/s

Jaunumi

24 • 08 • 2017

Skilluminati paziņo par jaunās filmas iznākšanu

„Tu vai nu to jūti, vai nē” – ar šādu frāzi iesākas jaunākais apvienības „Skilluminati” veidotais filmas treileris. Šoreiz projekts tika veidots 3 sezonas, lai pārspētu viņu otro filmu, kas guva plašu rezonansi arī ārpus Latvijas – „SKLMNTI”.

SKLMNTI (saīsinājumā) dalībnieki nav nedz profesionāli slēpotāji, ne arī filmu viedotāji. Ekstrēmā slēpošana, kā to dēvē sabiedrībā, ir tikai viņu hobijs, savukārt filmēšanas un video apstrādes nianses puiši apguvuši pašmācības ceļā.

Oda ir trešais Skilluminati projekts, kurā gan režisori, gan operatori un braucēji bijuši paši tā dalībnieki. Baltijas daba,arhitektūra un tās sabiedrība ir šīs filmas vadmotīvs. Šo trīs gadu laikā, kad filma ir uzņemta, izmainījies Skilluminati viedoklis par slēpošanu kopumā. Ar šo mainīgo stāstu, tās veidotaji vēlās daudz personīgāk ļaut skatītājam uztvert viņu pasauli.

Oda (no sengrieķu vārda ᾠδή jeb ōdḗ) pēc uzbūves sastāv no trīs daļām – zīmīgi, ka šī ir tieši trešā SKLMNTI filma, taču vai pēdējā, to filmas veidotāji neatklāj.

Skilluminati ir slēpotāju un video filmētāju apvienība no Latvijas. Skilluminati ir producējuši un veidojuši divas slēpošanas filmas – „Manifesto” (2012.g) un „SKLMNTI” (2013.g.). Apvienības otrā filma „SKLMNTI” ieguva plašu atzinību starptautiskajā slēpošanas filmu festivālā „IF3”. Pašlaik Skilluminati ir vieni no lielākajām ekstrēmo filmu veidotājiem Baltijā.

ODA COVER 2.jpg

Foto autors_Kaspars Alksnis.jpg

Foto autors_Artūrs_Pavlovs.jpg

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv