ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 8°C
Vējš: 5m/s

Jaunumi

23 • 01 • 2017

Boards.lv Virāžu Šlaloms 2017

Saistītā informācija

Līdz ar snovborda sezonas sākumu izziņojam arī “ikgadējo” Virāžu Šlalomu 2017! Šogad pasākums norisināsies 28. janvārī ar snovborda leģendām apvītajā Kurzemes kūrortā – Milzkalnā! Uz lielā kalna tiks izveidota speciāli šim pasākumam veidota šlaloma trase ar virāžām un vidējas sarežģītības šķēršļiem, kuru sacensību dalībniekiem būs jāveic uz laiku. Sacensības notiks gan sieviešu, gan vīriešu grupās un piedalīties aicināti visu vecumu snovborda entuziasti. Pasākuma sākums paredzēts  plkst. 11:00 un reģistrēties būs iespējams pasākumā uz vietas, kā arī pirms pasākuma internetā.

Kā jau ierasts, Virāžu Šlaloms pulcēs gan jaunus, gan vecus, lai kopā pārbaudītu viens otra veiklību uz sniega dēļa. Lai piedalītos pasākumā nav nepieciešams īpašas snovborda iemaņas, pietiks, ja jūties stabili uz dēļa un vari stabili pārvarēt nelielus tramplīnus un virāžas. Nav nepieciešams arī speciāls inventārs, jo pietiks ar to pašu dēli un apģērbu, ko izmanto ikdienā. Šlaloma trase tiks izvietota uz lielā kalna “A” trases vietā un tā būs pieejama sacensību dalībniekiem jau nedēļu pirms pasākuma, lai pienācīgi sagatavotos un uztrenētu pareizos virāžu leņķus un pumpu pārvarēšanas tehniku. Dalībnieki trasē dosies pa vienam un tiks ieskaitīts labākais no priekšsacīkšu laikiem, kas tiks fiksēts ar elektronisko laika uzskaites sistēmu. Finālā tiksies labākie, lai noskaidroti ātrāko, veiklāko un tehniskāko šlalomistu.

Pasākuma laikā būs pieejama Milzkalna kafejnīca un citi ikdienas Milzkalna piedāvātie pakalpojumi. Skatītājiem ieeja pasākumā ir bez maksas.

Vairāk info par pasākuma norisi, noteikumiem, jaunumiem un naktsmītnēm sekos. Nepārslēdz kanālus: www.boards.lvwww.facebook.com/boards.lv; Instagram: boardslv; twitter.com/boards_lv.

Slaloms Insta-03.jpg

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv