ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

26 • 02 • 2015

Tuvojas lielākās frīstaila slēpošanas un snovborda sacensības šosezon “Munakas Park Battle”

Šoziem lielākās, starptautiskās sacensības frīstaila slēpošanā un snovbordā Baltijā notiks 2015.gada 28.februārī Munakā, Igaunijā, kurā piedalīsies arī labākie Latvijas braucēji. Sacensības olimpiskajā slopestyle disciplīnā norisināsies šobrīd garākajā snovparkā Baltijas valstīs.

 “Munakas Park Battle” ir lielākās Monster Energy Ride in Baltics tūres sacensības šosezon, kas 28.februārī norisināsies Munakas snovparkā, Otepē, Igaunijā. Četru gadu laikā RIB tūres ietvaros notikušas vairāk nekā 15 augstākā līmeņa frīstaila slēpošanas un snovborda sacensības, apvienojot Baltijas valstu jaunos un pieredzējušos braucējus.

Visām grupām – jauniešu, sieviešu un vīriešu, sacensības norisināsies olimpiskajā slopestyle disciplīnā, kas ietver gan dažāda veida un sarežģītības elementus, gan mazākus un lielākus tramplīnus parkā. Skatītāji var sagaidīt lielisku šovu, jo tieši slopestyle sacensību formāts ir viens no interesantākajiem – braucēji var parādīt sarežgītus un radošus trikus uz dažādiem parka elementiem.

Daļa no snovparka būs pieejama jebkuram slēpotajam un snovbordistam visu dienu, bet parka zemākā daļa būs rezervēta tikai sacensību dalībniekiem.

Ikgadējie RIB tūres partneri – Monster Energy, Scullcandy, Extreme Sport – nodrošinās lieliskas balvas sacensību uzvarētājiem! Pēc apbalvošanas visi dalībnieki un skatītāji aicināti uz after-party kafejnīcā turpat uz kalna ar DJ vai „ComeBack” klubā.

Vairāk informācija - http://www.rideinbaltics.eu/munakas-park-battle-2/ 
Video - https://vimeo.com/119836089 
Koncepts un programma - http://www.rideinbaltics.eu/event-concept/ 
Facebook pasākums - https://www.facebook.com/events/1629822783906339/?fref=ts 

Kontaktpersona medijiem:
Jānis Jansons
RIB tūres vadītājs
+371 26140420
[email protected]
www.rideinbaltics.eu

Screen Shot 2015-02-26 at 17.47.54.png

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv