ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 14°C
Vējš: 5m/s

Jaunumi

23 • 02 • 2012

Edis ziņo no Pasaules kausa freeski slopesttyle Jyvaskyla Somijā

Edvards Lansmanis, freeskieris no Rigas Bende ir devies uz somiju piedalīties Pasaules kausā freeski slopestyle, kas pirmo reizi vēsturē norisinās Eiropā. Sacensības notiek Somijas pilsētā Jyvaskyla, kas atrodās aptuveni 3 stundu braucienā no Helsinkiem.

Par spīti tam, ka šī disciplīna FIS ir pavisam jauna un šī ir pirmā sezona kurā tiek organizētas Pasaules kausa sacensības, konkurence ir diezgan liela un starta sarakstā ir atrodami dažādi pazīstami uzvārdi kā piemēram amerikāņu freeski superzvaigzne Colby James West. Tieši tādēļ jāatzīst, ka šī ir bijusi diezgan drosmīga izvēle piedalīties šajās sacensībās.

Edis jau ir aizvadījis pirmo treniņu un šodien būs arī otrs, viņš saka: „Trase ir diezgan sarežģita, bet arī interesanta, jo ir kur izpausties un parādīt savus trikus, konkurence arī liela, bet apņemos cīnīties un parādīt ko māku.” Pirmās sacensības notiks 24.02. tā būs kvalifikācija, kurā kvalificēsies 12 labākie braucēji un pēc tam 25.02. norisināsies fināli. Cerēsim protams uz to labāko, jo nekas nav neiespējams, bet viens ir skaidrs šī Edim būs fantastiska pieredze.

Sekojam līdzi Edim Facebook.com, kā arī infoski.lv un rideinbaltics.com. Skatāmies video no pirmā treniņa, un gaidām vairāk info, no Pasaules Kausa.

Pasaules Kausa Jyvaskyla Somijā oficālā mājas lapa: www.slopestylefinland.fi

Video no pirmā treniņa:

2 Komentāri

Veiksmi un izdevušos trikus Edim sacensībās.
Ivars
23 • 02 • 2012 / 15:04
Būs super pieredze! Lai veicas!

23 • 02 • 2012 / 18:27
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv