ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 2°C
Vējš: 5m/s

Jaunumi

27 • 03 • 2012

Atskats uz Riders Agency nometni Alpos

Skolēnu pavasara brīvdienas Burusports atbalstītā sabiedriskā organizācija ‘RidersAgency’, kas apvieno ekstrēmo sportu aktīvistus, instruktorus un atbalstītājus latviešu jaunajiem snovbordistiem, rīkoja snovborda nometni Austrijas augstāko alpu virsotnē – Solden, Octāles ielejā. RidersAgency pasākumu mērķis ir popularizēt ekstrēmos sporta veidus un veselīgu dzīves veidu bērnu un jauniešu vidū, un ik gadu jaunie snovbordisti pavada sešas lieliskas dienas Alpu kalnos.

Lai arī Latvijā ir attīstījusies spēcīga jaunā snovbordistu paaudze, kas parasti treniņus aizvada vietējās nogāzēs snovborda prasmju uzlabošanai, ir nepiciešama lielāki un augstāki kalni. Nedēļas laikā RidersAgency komanda guva lieliskas un neaizmirstamas emocijas, ik dienas lēkājot pa 15m augstiem tramplīniem, slaidiem u.c. elementiem,ko piedāvā Almdudler sniega parks dažādu sarežģītības elementu līnijās.

Riders Agency piedzīvojumu nedēļas laikā latviešu jaunieši iegūst ne vien jaunas snovborda un slēpošanas prasmes, bet arī papildina dažādu svešvalodu prasmes. Atrodoties uz kalna kopā ar vācu, austriešu, šveiciešu u.c. valstu vienaudžiem notiek komunikācija, kuras laikā nostiprinās zināšanas.

Īpašs un neizmirstamu emociju vērts pasākums bija sava tramplīnu būvēšana, kas tika iemūžināta īpašā foto sesijā 360 grādos.

Visa pasākuma garumā tika filmēti video, kas jaunajiem braucējiem kalpos par noderīgu materiālu sava braukšanas progresa analizēšanai.

Vairāk par nometni lasi --> šeit

Teksts no burusports.lv

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv