ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 7°C
Vējš: 5m/s

Jaunumi

30 • 03 • 2011

Rīgas Bende ziņo no Austrijas un Itālijas

Rēgas Bendes braucēji - Reinis Stabiņš, Edvards Lansmanis un Kārlis Lūsis, ka arī viens no Latvijas labākajiem snovbordistiem Valters Ošnieks un freeskiers no Igaunijas Mario Linno ir devušies garā braucienā pa Eiropu, lai piedalītos vairakās sacensībās un trenētos lielajos kalnos snowparkos un ārpus trases elementos.

Turpmāk šeit varēs lasit kā mums iet Alpos - video un foto ik pa pāris dienām.

Atskats uz pirmajām dienām (17.03 - 20.03) - no Rīgas līdz Zell am See, Austrija tiākam ātri, tik vien ka 21 stunda, bet Austrijā mums paveras jau diezgan bēdigs skats uz Alpu dižo sniegu - sniega NAV. Iebraucot Saalbach ciemā, kur ir paredzēts piedalīties Austrijas Čempionāta Slopestyle disciplinā, atklajās nepatīkams fakts - līst, sniegs ir liela putra un mums paziņo, ka čempionāts ir atcelts. Nolemjam palikt Saalbach un vienkārši pabraukāt pa parku un izbaudīt drusku svaigo sniegu, kuru var atrast virs 2000m augstuma. Talāk dodamies, kā planots uz Val di Sole ieleju, lai nedeļu trenetos lieliskajās Madona di Campiglio trasēs un snowparkā. Valteram ir paredzēts piedalīties Zebra Rail Jam TTR 1.kategorijas snowborda sacensībās, bet arī tās tiek atceltas - šoreiz lielā sniega dēļ. Parkā ir uzsnidzis ap 70cm sniega. Turpinam trenēties parkā un izbaudīt perfekto sniegu, kurš Itālijas dolomitos ir fantastiski daudz un laiks ir perfekts - katru dienu saule un perfekti neliels minusiņš.

Video no pirmajām dienām Austrijā un ceļa uz turieni.

Avots: sniegs.lv

3 Komentāri

Kkā brauciena organizatoram izdodas trāpīt uz vietām , kur sūdīgiu apstākļi....
Sandis
31 • 03 • 2011 / 15:22
diemžēl laikapstākļus izvēlēties nevar, žēl ka Austrijas Čempi atcēla, bet Itālijā gāja super un laikapstākļi bija perfekti.
04 • 04 • 2011 / 09:56
Labaissss!!! ;)
Maija
05 • 04 • 2011 / 12:40
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv