ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 7°C
Vējš: 5m/s

Jaunumi

22 • 12 • 2010

Pasaules Snovborda diena nosvinēta

19. decembrī jau piekto gadu pēc kārtas tika svinēta Pasaules Snovborda diena. Tā ir pasākumu sērija visā pasaulē, ar mērķi saliedēt snovbordistus un piesaistīt jaunus interesentus, un šogad vienlaicīgi svinības notika 160 vietās.

Pēc ekstrēmā sporta veikala boards.lv un žurnāla Triecienspēks iniciatīvas, vienas no pasaules svinībām notika Milzkalnā.

Diena sākās ar kopējo nobraucienu no kalna, kam sekoja slaloma sacensības. Labāko rezultātu uzrādīja Roberts Beļskis (15,9 sek). Nākamā disciplīna bija ollie - augstlēkšana pāri kārtij, kurā labu rezultātu atkal uzrādīja Roberts Beļskis, tomēr absolūtu uzvaru viņam neļāva iegūt Kristaps Dzenis. Sacensības noslēdzās ar labākā trika disciplīnu, kurā laurus plūca Toms Petrusevičs ar switch backside rodeo 720. Speciālbalvu par centību un entuziasmu saņēma deviņgadīgais Lūkass Janovskis no Rīgas Snovborda Skolas.

Paralēli sacensībām bija iespēja testēt jaunās paaudzes Forum un Bataleon dēļus, atpūsties piknikā, dejot RedBull enerģijas iespaidā vai konsultēties ar inventāra ekspertu Mareku Lee par ekipējamu labāku apkopi. Organizatori pateicas visiem dalībniekiem un aicina visus piedalīties snovborda svētkos arī nākamgad.

Video atskats:

WSD 2010 Milzkalnā from Janels Katlaps on Vimeo.

Informāciju sagatavoja
Ilze Pētersone
BOARDS.LV

Raksts pārpublicēts no portāla www.sportacentrs.com
Oriģināls lasāms --> šeit

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv