ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 9°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

08 • 03 • 2011

Noskaidrosim Latvijas čempionus snovborda paralēlajā gigantslalomā

11. martā Siguldas OC, jeb tautā sauktajā pilsētniekā tiks noskaidroti Latvijas čempioni paralēlajā gigantslalomā snovbordam. Slēpošanas savienība ir pieaicinājusi snovborda slaloma speciālistu Gerdu Sīmani, kurš ir uzņēmies galvenā tiesneša pienākumus un palīdzēs noorganizēt labas sacensības atbilstoši čempionāta līmenim un ņemot vērā snovborda slaloma situāciju šobrīd.

Snovbordisti jau visas ziemas garumā ir cītīgi trenējušies. Šis būs tas brīdis kad parādīt, cik satrenējušies, vai ir labāki par pārējiem un vai ir gatavi pāriet nākamajā līmenī. 

Noteikti sagaidāmas arī spraigas cīņas starp sportistiem un domājams, ka pašas sīvākās cīņas par medaļām būs starp jaunajiem sportistiem - pašreizējiem junioriem, jo šajā snovborda disciplīnā paaudžu maiņa notika iepriekšējā sezonā un maz ticams, ka medaļu sadalē piedalīsies kāds no vecākiem sportistiem, tomēr arī viņiem noteikti ir savi rēķini kārtojami. 

Kā zināms paralēlās slaloma disciplīnas snovbordā ir ļoti aizraujošas un intriga saglabājās visu laiku, jo sportisti sacenšas plecu pie pleca, bieži riskējot un liekot visu uz spēles. Tāpēc neslinkojiet un piektdien atbrauciet uz Pilsētnieku paskatīties. Ja vien Jūs paši negribat pacīnīties par medaļām vai pārbaudīt savus spēkus gigantslaloma trasē - tad atliek vien reģistrēties sacensībām un doties uz starta.

Viens ir zināms, uzvarēs labākais!

Sacensību sākums 18.00 (kvalifikācijas braucieni). Dalībnieki reģistrācija no plkst. 16.00 līdz 17.00., plkst. 17.20 trases apskate.

Vairāk info par sacensībām snovborda kalendārā.

2 Komentāri

Ko lai saka, protams, ka labi ka gerds kaut ko dara, bet piestrādā vecīt cītīgāk, pagājušās brīvdienās bija labs sniegums, gan trase, gan laika veči.
09 • 03 • 2011 / 18:28
Paldies Gerdam ka viņš (kopā ar Zigi) ir tik aktīvs šogad snovbordā visu labā - treniņi Siguldā, EJOF Liberecā, Siguldas kauss snovbordā un tagad LČ Siguldā.
10 • 03 • 2011 / 08:51
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv