ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: -1°C
Vējš: 1m/s

Jaunumi

28 • 03 • 2011

Lielā Ozola izcīņa

Aizpagājušās nedēļas nogalē, 20.martā, Ozolkalnā jau otro gadu pēc kārtas norisinājās kluba G4free un aktīvās atpūtas sporta centra Ozolkalns rīkotās "Lielā OZOLA izcīņas" sacensības skikrosā un snovbordkrosā.

Laika apstākļi un sniega stāvoklis uz kalna piesaistīja daudzus sacensību dalībniekus, it sevišķi snovbordkrosā. Kā arī par prieku pasākuma veidotājiem piedalījās Latvijas čempions giganta slalomā Andris Ablaževičs un snovbordkrosa braucēji, kuri piedalās FIS rīkotajās sacensībās. Skikrosa vīriešu disciplīnā pirmo vietu ieguva Toms Šūmanis, savukārt otrā un trešā vietā palika attiecīgi Gerds Sīmanis un Andris Zvaigzne. Kā arī tika sveikts jaunākais skikrosa dalībnieks Jēkabs Čeže. Snovbordkrosā sievietēm laureātu vietas tika sadalītas sekojoši - Sindija Buklāgina kā pirmās vietas ieguvēja, Linda Zvaigzne un Līna Berga kā otrās un trešās vietas ieguvējas. Daudz garākas un sīvākas sacensības norisinājās snovborkrosa vīriešu disciplīnā, kurās kā pirmās vietas ieguvējs tika nominēts Linards Jaunzems, aiz sevis atstājot Andri Ablaževiču un Renāru Vilcmeieru.

Paldies visiem kuri ņēma dalību "Lielā Ozola balvas izcīņā" un ceram visus redzēt vēl lielākā daudzumā atkal nākamgad. Par balvām parūpējās un mūs atbalstīja GANDRS, Surf PRO un Ozolkalns. Paldies viņiem!!!

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv