ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 2°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

19 • 01 • 2011

Latvijas kauss 1. posms

6dienas labā atmosfēra turpinājās arī 7d! Red Bull super mašīna pa borderkrosa trasi piebrauca pie pašiem Big Air kikeriem, ieslēdza roku un raideri rādija ļoti augstu sniegumu… BSA garantēja ideālus Big Air uzmetienus un mači sākās!

No ollie līdz 1080 un dubultajam back flip. Tādus uz līdzīgus trikus demonstrēja LV un EE freeskieri un snoveri.. Šoreiz LV džeki atzina Igauņu pārsvaru Freeski mačos atdodot visu TOP 3. Parka Team braucējs Reinis Stabiņš ar savu savainoto roku tāpat leca un ar Switch 9 ierindojās 4 vietā!

Snoveriem savukārt vienīgi Jānis Sarāns spēja ielauzties kā trešais, atzīstot Mario Visnap un Mark Duubas pārsvaru. Šie abi džeki toč bija galvastiesu pārāki pār citiem. Switch 9 vismaz metru augstāk (ja ne vairāk) kā jebkurš cits snoveris, kas garantēja labus punktus no tiesnešu puses.. Ceturtajā vietā Valters Ošinieks jeb Viesulis no Milzkalna.. Viesulis pirms tam izslēdza Tēci, bet tikai pēc otrā lēciena, jo pirmajā abi uztaisīja perfektus FS7, kas samulsināja tiesnešus..

Dubultuzvarau šajā nogalē izcīnija 3 drosmīgi sportisti! Freeski superzvaigzne Kelly Sildaru no Igaunijas, Nauris Putenis no Valmieras un Emīls Ozoliņš. Tas ka nav konkurenti jau nav šo braucēju vaina! Viņi ir jauni, drosmīgi un talantīgi.. Vairāk tādus!

Šoreiz skatītāju pulkā arī Latvijas Kausa turētājs Slope Style Artūrs Cukunde! 6dienas mačos pēdējā braucienā sēdinot pēdējo triku uz pēdējā galdiņa ne tā sagriezās potīte zābakā kā rezultātā sastieptas saites un ģipsis uz 10 dienām.

Rezultāti

Meiča
1. Madara Mieze
Džeks
1. Nauris Putenis
Veči
1. Mark Duubas
2. Mario Visnap
3. Jānis Sarāns
4. Valters Ošnieks
5. Mārtiņš Tēcis
6. Marko Viluma
7. Toms Petrusēvičs
8. Kārlis Vējš

Pasākumu organizēja

Pats pats galvenais – Einārs Lansmanis
Latvijas Slēpošanas Savienība

Atbalstīja

  • Gandrs
  • Red Bull
  • Sony Ericsson Snovparks

Avots: snowparkzagarkalns.lv

1 Komentāri

Ziņa no snowparkzagarkalns.lv :)
19 • 01 • 2011 / 10:05
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv