ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 7°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

10 • 03 • 2011

Kristīnei Bezbailei 1.vieta sacensībās Austrijā

He hei visiem! :) 

Pagājušajā nedēļas nogalē 6.martā Austrija Montafon, Silvetra Nova snowboarda parkā norisinājās Quiksilver Wir schanzen viens no posmiem- Sajas Park Games- snowboardā un freestyle skiis. Šeit jūs varat iečekot vairāk info par sacensībām kā arī bildes un rankingu.
Lai es šai vietā nokļūtu man vajadzēja izmantot 3 vilcienus un 1nu autobusu, kopā tas man aizņēma nepilnas 2h vienā virzienā. Dēvos tur kopā ar draugiem ;D Ierados sacensību vietā piereģistrējos un aidā uz iesildīšanos.
Sacensību setups- divi lini-first line 10-12m kicker, second 14m, up box, kinked box, wall ride, second line- downbox, downreil, kinked reil, down reil or pipe, wallride. Pirmo reiz ieraugot parku un set up bija sajūta, ka atrodos mini XGames. Manuprāt diezgan augsta līmeņa sacensības, dažiem dalībniekiem tas pat radīja grūtības. Kopā piedalījās 64 dalībnieki no 6 valstīm. Katram dalībniekam tiek doti divi braucieni labāko ieskaita. Manā grupā Snowboard ladies mēs bijām tikai 6 dalībnieces, bet 2vām no tām ir sponsori- Roxy un Nitro.
Mans pirmais brauciens bija ļoti stabils un ar labu stilu, kā arī es izmantoju pilnīgi visus sacensību elementus kikerus un slaidus, līdz ar to pašai par lielu pārsteigumu pirmā vieta rokā. :) Lūk, arī video no sacensībām - YouTube
Bet diemžēl bez meiteņu braucieniem :/

Priekā!
Kikii 

Sajas2.jpg

 

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv