ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 7°C
Vējš: 5m/s

Jaunumi

25 • 10 • 2010

Atskats uz 23. oktobra freeski riders meeting

Viss sākās pulkstens 12am (vai kaut kad ap to laiku no rīta), kad ar piekrautu „picnic” devāmies uz Burusportu pakaļ piekabei. Tālāk sekoja meistarīgs pārbrauciens no BS uz Monsterparku, pēc tam pie Kārļa un tad atpakaļ uz Monsterparku, un tad no turienes 2 reiz uz Daugavas stadionu pēc sniega (starp citu, sniegs ir par brīvu - samaksā 1ls par iebraukšanu stadionā un ņem cik gribi!).

Kā plānots (pulkstens 4pm) viss bija uzstādīts un par spīti tiešām pretīgākajiem laikapstākļiem, šī izrādijās labākā diena pēdējā laikā! Kopā bija atbraukuši 10 freeskieri un 1 drosmīgs snovbordists, kuri ar lielu degsmi, neatlaidību un dažādiem sarežģītiem trikiem pieveica Kārļa brūvētos slaidus. Īpaši izcēlās Edvards Lansmanis, Kaspars Ozols, Pauls Iklāvs, Toms Šumanis, Edgars Krūmiņš, Jānis Zulis un Ilze Lagzdiņa, viņi tika apbalvoti ar balvām no sniegs.lv - K2, Full Tilt aksesuāriem, kā arī K.Lūša specbalvām. Vizināšanās labākos momentus tvēra progresīvais fotogrāfs Juris Zariņš. Pēc vizināšanās visi pamazām iekārtojās Monsterbārā, kur notika pasākuma izklaidīgi nopietnā daļa, kur parunājām par jauno kalendāru - sacensībām, ko sarūpēsim kopā ar Latvijas slēpošanas savienību. Runājām arī par Spot konkursu no sniegs.lv, par iespējām iegādāties freeski lietas un nieciņus lētāk, ērtāk un foršāk sniegs.lv interneta veikalā. Tika runāts arī par veikalu Burusports un Fans piedāvājumiem, kā arī par daudz un dažādām idejām, ko visi kopā centīsimies īstenot. Pēc tam relaksētājā atmosfērā skatījāmies ski movies un piedalījāmies "Fans" grad prix novusa turnīrā, kurā sadalījām balvas un vietas starp labākajiem: 1.Rusļiks 2.Zulis 3. Dino. Kopumā ņemot, plāniņš izdevās, un 99,9% dalībnieku palika apmierināti ar pasākumu, tie, kuri nezināmu iemeslu pēc nebija – neuztraucieties - nākam reiz būs labāk!

Ārā smaržo pēc ziemas un sniega, ir pēdējais laiks sākt rosīties un piedalīties citu sarosītajos pasākumos, jo izdarīt ir tik vienkārši, vajag tikai darīt. Tā, ka lūgsim tos visvarenos sniega dievus un rosīsimies visi kopā (es domāju - būs forši)!

Pasākuma foto reportāža jzfoto.lv un video matereāls top sniegs.lv.
Vēl gribu pateikt lielu Paldies visiem, kas saņēmās un ieradās, kā arī mūsu atbalstītājiem - veikaliem Fans un Burusports, brendiem K2 un Full Tilt, par pajumti skeitparkam Monsterparks un sniegs.lv par konstrukcijām.

Einārs Lansmanis

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv