ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 10°C
Vējš: 6m/s

Jaunumi

19 • 01 • 2011

Artūrs Cukunde, LV kausa turētājs par saviem piedzīvojumiem..

Saistītā informācija

Čau visiem!

Kā jau mēs visi zinām, šajā nedēļas nogalē15,16 janvārī  Žagarkalnā, Sony Ericsson Snovparkā notika Latvijas kauss Slopestyle un BigAir! Pirmais bija Slopestyle, gāja baigi skarbi, bet iznākums bija laimes un sāpju pilns!

Sākumā ieradāmies ar nelielu nokavēšanosm, bet papildus tam konstatēju, ka man zābaks iet daudz par daudz pāri dēlim un baigi jocīga braukšana. Nu labs ir, aizgāju pārskrūvēt stiprinājumus, bet kad to biju izdarījis, ieraudzīju, ka patiesībā esmu iznīcinājis savu dēli un gals ir lupatās! Nācās skriet uz mašīnu pakaļ citam! Labi ka tāds bija, par to paldies Gandram!

Likās jau ka būs baigās auzas, nedaudz paspēju iesildīties un uzreiz uz pirmo braucienu, viss iecerētais sanāca gandrīz kā vajag ar to biju arī diezgan gandarīts, tad nāca pirmais brauciens pa Likeru līniju, kur arī paveicu visu kā vajag, taču pašam bija par maz un gribēju kaut ko vairāk…  Griežot BS 900 netiku līdz nosēdienam un korite mani sagaidija atplestām rokām. Gala rezultāts tam bija sastieptas saites, ģipsis uz 10 dienām, un līdz ar to apmēram 3 nedēļas bez dēļa! That sucks…

Taču nāca arī labās ziņas un es diezgan saspringtā, sīvā konkurencē ieguvu 1.vietu. Yeah!

Dēļ traumētās kājas nākamās dienas Big Air izkrita un spēju tik dot dažus padomus un nolūkoties no malas kā mūsējie cīnās pret igauņu grāvējiem! Igauņi bija monstrīgi, tiem arī pirmās divas vietas, bet cēsinieks Saris parādija skaistu cab rodeo 720 un citus naisīgus trikus līdz ar to viņam arī godalgotā 3.vieta! Pelnīti!

Tiekamies parkā kad man vairs nebūs fu***n ģipsis :)

Artūrs Cukunde
Atbalsta: GandrsUniq Cepures, Sony Ericsson Snowparks.

Avots: snowparkzagarkalns.lv

 

1 Komentāri

Ziņa no snowparkzagarkalns.lv :)
19 • 01 • 2011 / 10:05
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv