ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 7°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

01 • 01 • 2011

Aizvadīts sniega kauss

Labi pavadīts laiks, traki braucēji, traki triki un ļoti draudzīga atmosfēra LSS rīkotajā Sniega Kausā, kura ietvaros snoveri un frīskieri spēlējās ar gravitāciju Horse Jam tipa mačos..
Visi braukājās draudzīgos bariņos, rādīdami savus trikus, ko pārējie centās atkārtot. Ja nesanāk, mīnuss. Kad 5 mīnusi, lido ārā.. Tā finālā un beigās trešo vietu ieņēma 3 raideri - Jānis Sarāns, Reinis Skujiņš un Ģirts Sedlenieks. Finālā ilgu laiku mačojās abi Snowpark Zagarkalns Team raideri Artūrs Cukunde un Toms Petrušēvics.. Cab7, Fs9, Frontflip no nosēdiena kantes lidojot nosēdienā u.t.t. Džeki superlīdzīgi cīnijās.. Beigās Tomam nesanāca nosēdināt BS 7, līdz ar to Artūrs vinnēja pirmos mačus šoziem, bet noteikti ne pēdējos…

Freeskieri ar gāza ne pa jokam, 720 tā tīri brīvi iesildoties.. Tiešām skatāmi! Beigu beigās Toms Šūmanis iekabināja Paulam Iklāvam un izcēla pirmo vietu!

Interesants, nebijis sacensību formāts Latvijā.. Prieks, ka notiek kas jauns. Paldies Eināram Lansmanim par ideju un pasākuma organizēšanu. Thumbs up!

Raksts no http://snowparkzagarkalns.lv

1 Komentāri

šis būs jāatkārto!;)
02 • 01 • 2011 / 22:27
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv