ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 15°C
Vējš: 6m/s

LSF Ziņojumi

12 • 05 • 2016

Sezonas noslēguma pasākums 28.maijā Madonā

Latvijas Slēpošanas savienība maija pēdējā sestdienā Madonā rīko 2015./ 2016.gada sezonas noslēguma pasākumu distanču un kalnu slēpotājiem. Pirmo reizi tas norisināsies šajā Vidzemes slēpošanas centrā. Arī šoreiz sezonas noslēguma pasākums būs kopā ar Pasaules Sniega Dienas speciālbalvu pasniegšanas ceremoniju. Pasākums sāksies plkst.13.00, un tas norisināsies slēpošanas un aktīvās atpūtas trasē “Smeceres sils”.

Maija beigas iezīmējas ar ikgadējo un tradicionālo Latvijas Slēpošanas savienības rīkoto sezonas noslēguma pasākumu, kurā notiek labāko slēpotāju apbalvošana. Arī šīs gads nebūs izņēmums, un labākie sezonas garumā dažādās vecuma grupās sākot no senioriem un meistariem, beidzot ar Vilciņa kausa dalībniekiem, tiks pie kārtējiem diplomiem un kausiem. Sezonas laikā ir aizvadīti ļoti daudz starti gan Latvijas čempionāta, gan Latvijas kausa un Baltijas kausa posmos, un, ņemot vērā to, kā arī citu starptautisku sacensību rezultātus, kas pēc LSS izstrādātajiem noteikumiem ietilpst ranga veidošanā, labākie seši dažādās vecuma grupās iegūs diplomus, bet pirmais trijnieks tiks arī pie kausiem. Arī labākie sporta klubi un sporta skolas saņems apbalvojumu. 

Distanču slēpotāji atkal bija tie, kas pirmie pabeidza sezonu, pēdējās sacensībās nostartējot marta otrajā pusē, kamēr kalnu slēpotāji un snovbordisti ar citu valstu konkurentiem sacentās arī pagājušajā mēnesī. Daļai no kalnu slēpotājiem tā ir ierasta prakse, taču viņi tāpat kā arī labākais mūsu snovbordists šo sezonu beidza nedaudz vēlāk nekā parasti, sacensībās piedaloties ne tikai aprīļa sākumā, bet arī aprīļa beigu pusē. Līdz ar to viņiem vēl sacensību iespaidi diezgan svaigi, un atpūtas periods pagaidām bijis salīdzinoši īss. Tikmēr daļa jau sākusi gatavošanos nākamajai sezonai. Taču gan vieniem, gan otriem būs patīkami atbraukt uz Madonu, ne tikai lai saņemtu pēc nopelniem par sezonas laikā padarīto, bet arī lai pozitīvā svētku noskaņā atkal satiktos gan ar saviem komandas biedriem un draugiem no citiem klubiem, gan arī citu sporta veida pārstāvjiem.

Šoreiz ierastā norises vieta ir pamainīta, un Siguldas vietā 28.maijā sezonas noslēguma pasākuma dalībnieki un viesi dosies nedaudz tālāk – uz citu Vidzemes ziemas sporta centru Madonu. Pasākuma laikā oficiālajā daļā bez apbalvošanas tiks pasniegtas Pasaules Sniega dienas speciālbalvas vairākās nominācijās. Lai dalībniekiem un visiem būtu interesantāk, bez oficiālās daļas būs arī neoficiālā, kur paredzēti muzikāli pārsteigumi, atrakcijas, pludmales volejbols, “zaļais florbols”, individuālās meistarības pārbaudījumi, laba bufete un jaukas sarunas. Uz tikšanos sestdien, 28.maijā, Madonā “Smeceres sila” trasē.

Ivars Bācis

Sezonas noslēguma pasākuma norises vieta
Sporta un atpūtas bāze "Smeceres sils" Lazdonas pag., Madonas nov., LV-4824, Koordinātas: 56084'15"N 26019'55"E

3 Komentāri

Forsa zina! Beidzot slepotajiem savs nosleguma pasakums!
***
14 • 05 • 2016 / 18:30
Nav godīgi, ka snovbordisti tiek apdalīti kaut viņiem ir augsti sasniegumi ārzemēs

20 • 05 • 2016 / 18:21
Paldies par informāciju, bet tā kā parasti sekoju kalnu slēpošanas sadaļai kaut kā palaidu garām šo info
24 • 05 • 2016 / 22:26
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv