ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 12°C
Vējš: 5m/s

LSF Ziņojumi

07 • 03 • 2016

Pēdējā iespēja baudīt ziemas priekus! Siguldas slēpošanas trases turpina darbu

Lai gan pavasaris nav vairs aiz kalniem, vismaz Siguldā vēl joprojām ir iespēja baudīt ziemas priekus. Novada slēpošanas trases turpina strādāt, un arī šajā nedēļas nogalē ir gatavas uzņemt kalnu slēpotājus, snovotājus un distanču slēpošanas cienītājus, portālu "Apriņķis.lv" informēja pašvaldībā.

Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā brīvdienās no plkst.10. līdz 20. pieejama distanču slēpošanas trase. Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centra trase ir pieejama bez maksas, pārējiem – 1,42 eiro. Sporta un aktīvās atpūtas kompleksa servisa ēkā apmeklētājiem pieejama slēpju noma, serviss, dušas un pirts.

No 2. marta darbu atsākusi arī Siguldas Pilsētas slēpošanas trase. Trases darba laiks brīvdienās būs no plkst.9. līdz 21. Uz lielā kalna apmaksa tiek veikta par katru pacēlāja izmantošanas reizi, iemaksājot braukšanai paredzēto summu trases kasē un saņemot elektronisku karti (ķīlas nauda par karti – pieci eiro), kurā tiek ieskaitīta iemaksātā summa. Viena pacēlāja izmantošanas reize pieaugušajam izmaksā 0,50 eiro, Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 10% atlaide. Trasē darbojas kafejnīca. Tiesa, jāņem vērā, ka sestdien un svētdien šeit notiks Latvijas kausa izcīņa kalnu slēpošanā.

Arī Kaķīškalnā ziemas sezona turpinās – brīvdienās no plkst.9. līdz 21. būs atvērts trases lielais un mazais kalns. Uz lielā kalna apmaksa tiek veikta par katru pacēlāja izmantošanas reizi, iemaksājot braukšanai paredzēto summu trases kasē un saņemot elektronisku karti (ķīlas nauda par karti ir pieci eiro), kurā tiek ieskaitīta iemaksātā summa. Bērniem līdz septiņu gadu vecumam (kopā ar pieaugušo) pacēlājs ir bez maksas. Viena pacēlāja izmantošanas reize pieaugušajam izmaksā 0,50 eiro. Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem tiek piemērota 10% atlaide lielā kalna pacēlājam. Viena stunda uz mazā kalna izmaksā trīs eiro, divas stundas – pieci eiro, bet iespēja uz mazā kalna slēpot visu dienu maksā seši eiro. Bērniem līdz septiņu gadu vecumam ir pieejama 50% atlaide. Trasē pieejami arī slēpošanas un snovošanas instruktoru pakalpojumi, kā arī darbojas kafejnīca.

Reiņa trasē ir pieejams mazais un lielais kalns. Trases darba laiks sestdienās ir no plkst. 10. līdz 21. un svētdienās no plkst. 10. līdz 20. Brīvdienās viena slēpošanas pacēlāja stunda izmaksā astoņus eiro, divas stundas izmaksā desmit eiro, trīs stundas 11 eiro, bet piecas stundas izmaksā 12 eiro. Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem tiek piemērota 10% atlaide pacēlājam. Bērniem līdz septiņu gadu vecumam pacēlājs ir bez maksas. Ķīlas nauda par elektronisko pacēlāja čipu ir pieci eiro. Reiņa trasē ir iespēja iznomāt inventāru gan slēpošanai, gan snovbordam, pieejami instruktora pakalpojumi. Pēc garas dienas aktīvā atpūtā Reiņa trase piedāvā pavakariņot Reiņa trases kafejnīcā.

Kordes trases mazais kalns brīvdienās darbosies no plkst. 10. līdz plkst. 20. Mazajā kalnā pacēlāja cena ir trīs eiro par stundu, katra nākamā stunda izmaksās divi eiro. Visa diena uz mazā kalna izmaksā deviņus eiro. 

Avots: APRINKIS.LV/LETA

Latvijas Kauss 2.posms, Pilsētas trase, Foto: Emīls Lukšo
Latvijas Kauss 2.posms, Pilsētas trase, Foto: Emīls Lukšo

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv