ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 9°C
Vējš: 3m/s

LSF Ziņojumi

28 • 09 • 2016

Notirgo savu lietoto sporta vai tūrisma inventāru!

15.oktobrī veikals FANS rīko gadskārtējo tirdziņu, kurā piedalīties aicinātst ikviens sporta inventāra pārdot un pirkt gribētājs.

Tirdziņa dalībnieki aicināti pārdot, pirkt vai ziedot savu lietoto sporta un aktīvās atpūtas inventāru un aksesuārus, lai tie nonāk pie jauniem lietotājiem gan lieliem, gan maziem:

velosipēdus un veloturētājus, kalnu un distanču slēpes, skituļdēļus un snovborda dēļus, slidas un skrituļslidas, ragaviņas un tūrisma inventāru kā arī visa veida sporta apģērbus, apavus un aksesuārus.

Informācija tirdziņa dalībniekiem

  • Reģistrējies fans.lv
  • Pirmajiem 50 dalībniekiem dalības vieta bez maksas, pārējiem dalībniekiem dalības maksa 5 EUR
  • Pirmajiem 10 reģistrētajiem dalībniekiem FANS nodrošina improvizētas tirdzniecības vietas (pārējiem dalībniekiem pašiem jāorganizē sava tirdzniecības vieta)
  • Ierašanās 15.okt. Garozes ielā 1 pie veikala FANS plkst. No plkst. 9:00

Tirdziņa atklāšana plkst. 10:00. Tirdziņa apmeklētājus gaidam 15.oktobrī Pārdaugavā, Garozes ielā 1 pie veikala FANS no 10:00 līdz 15:00. Ieeja tirdziņā bez maksas. Autostāvvieta pie tirdziņa bez maksas 

Nāciet uz TIRDZIŅU līdzi ņēmot pārdodamo preci vai vēlmi ko iegādāties. Nosakiet savu preces cenu pārdodot vai kaulējieties pērkot. Brīvā atmosfērā tirgojieties un baudiet tirgošanš prieku!

Bet, ja nevēlaties savu sporta inventāru pārdot, varēsiet to turpat uz vietas nodot labdarībai. FANS un Ziedot.lv labdarībai nodoto inventāru nodos bērnu namiem, trūcīgām ģimenēm vai sociāl atbalsta mājām, kur Jūsu lietotais sporta inventārs kādam būs ļoti noderīgs!

FANS_Tirdziņš.png

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv