ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 15°C
Vējš: 6m/s

LSF Ziņojumi

05 • 12 • 2017

Ziemas prieki var sākties! Latvijā ver vaļā pirmās slēpošanas trases

īdz ar piemērotu laikapstākļu iestāšanos, Fischer Slēpošanas centrā no pirmdienas, 4.decembra ir atvērta distanču slēpošanas trase 1,2 kilometru garumā, vēsta Siguldas pašvaldības portāls.

Sniega sega trasē ir pietiekama un slēpotājiem ir pieejams lielais aplis 1,2 kilometru garumā, pa kuru šobrīd ir iespējams slēpot slidsolī. Fischer Slēpošanas centra trasē ir uzsākta arī mākslīgā saldēšana un šobrīd tā ir sagatavota ar ruļļiem, jo nelielās sniega kārtas un mainīgo laikapstākļu dēļ trasi sagatavot ar sniega traktoru vēl nav iespējams.

"Kamēr laikapstākļi būs nepatstāvīgi, trase apmeklētājiem būs atvērta darba dienās no plkst.14.00 līdz plkst.21.00, sestdienās no plkst.10.00 līdz plkst.21.00 un svētdienās no plkst.10.00 līdz plkst.20.00. Līdz ar skolēnu slēpošanas nodarbību uzsākšanu, trase darbosies jau no paša rīta - no plkst.8.00. Par sniega stāvokli trasē aicinām sekot līdzi Fischer Slēpošanas centra tiešsaistes kamerā, kā arī šeit.

Trases izmantošanas cena pieaugušajiem ir 2 eiro, bet skolēniem, studentiem un pensionāriem - 1,80 eiro. Uzrādot Siguldas novada iedzīvotāja ID karti, cena pieaugušajiem ir 1 eiro, bet skolēniem, jauniešiem līdz 18 gadu vecumam un pensionāriem - bez maksas, kā arī tiek piemērota 10% atlaide inventāra nomai. Siguldas novada daudzbērnu ģimenēm, kuras ir reģistrētas Siguldas daudzbērnu ģimeņu reģistrā, tiek piešķirta 20% atlaide ziemas inventāra nomai.

Avots: nra.lv, Foto: sigulda.lv

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv