ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 12°C
Vējš: 5m/s

LSF Ziņojumi

21 • 11 • 2016

LSS turpmāk Latvijas Slēpošanas federācija

Latvijas Slēpošanas savienības (LSS) nosaukums vēsturiski izveidojies 1992. gadā, kad pēc Latvijas valsts neatkarības atgūšanas tika “savienotas” divas slēpošanas sporta veidus koordinējošas federācijas — LPSR Distanču slēpošanas un biatlona federācija un LPSR Frīstaila un kalnu slēpošanas federācija. Tā kā sporta veidu institūcijas Latvijā pārsvarā tiek sauktas par federācijām un sadzīvē arī LSS tiek dēvēta par federāciju, LSS valde biedru kopsapulcē ierosināja ērtības labad nosaukumu mainīt uz “Latvijas Slēpošanas federācija”.

Ar šo informējam, ka 2016. gada 22. septembrī ikgadējā Latvijas Slēpošanas savienības biedru pilnsapulcē biedri nolēma mainīt biedrības “Latvijas Slēpošanas savienība”, reģ. nr. 40008023069, nosaukumu uz “Latvijas Slēpošanas Federācija” (saīsināti - LSF), angliskais nosaukums “Latvian Ski Federation”. 2016. gada 17. oktobrī iepriekšminētā nosaukuma maiņa tika apstiprināta LR Uzņēmumu Reģistrā. Pārējie biedrības rekvizīti paliek nemainīgi.

Aicinām turpmāk lietot nosaukumu “Latvijas Slēpošanas Federācija”, kā arī izdarīt attiecīgas izmaiņas visos dokumentos un reģistros, kuros parādās jaunais nosaukums.

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv