ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 14°C
Vējš: 6m/s

LSF Ziņojumi

01 • 02 • 2016

Oficiāli uz nākamo gadu pārcelts Latvijas Skolu ziemas olimpiskais festivāls

Latvijas Skolu ziemas olimpiskā festivāla norisei nelabvēlīgo laika apstākļu dēļ ā rīkotāji ir pieņēmuši lēmumu 5. un 6. februārī Ērgļos paredzēto pasākumu atcelt. Skolu ziemas olimpiskais festivāls tiek pārcelts uz 2017. gada 3. un 4. februāri.

 Latvijas Skolu ziemas olimpiskā festivāla norise tika plānota 5. un 6. februārī Ērgļos. Pirmo gadu pasākuma rīkošanu uzņēmās Latvijas Sporta federāciju padome sadarbībā ar Latvijas Olimpisko komiteju, Ērgļu novada pašvaldību, kā arī ar Latvijas Biatlona federāciju, Latvijas Kamaniņu sporta federāciju, Latvijas Hokeja federāciju, Latvijas Slēpošanas savienību un Latvijas Slidošanas asociāciju. Vērienīgais sporta forums, kurā savu dalību jau bija apstiprinājušas 90 mācību iestāžu komandas, tika plānots septiņos sporta veidos – biatlonā, distanču slēpošanā, hokejā, kamaniņu braukšanā, kalnu slēpošanā, slidošanā un snovbordā.

Galvenais nosacījums sekmīgai festivāla norisei ir pastāvīgs sniegs un ledus, ko var nodrošināt ilgstoša gaisa temperatūra zem 0 grādiem. Diemžēl pēdējā nedēļā Latvijā, tostarp Ērgļos, valdošo silto laika apstākļu dēļ, sniega sega ir nokususi. Izkusis arī uzsalušais ledus. Tā rezultātā, Latvijas Skolu ziemas olimpiskā festivāla norise šīs nedēļas nogalē Ērgļos nav iespējama. Festivāla rīkotāji, rūpīgi izvērtējot radušos situāciju, ir nolēmuši to pārcelt uz nākamā gada 3. un 4. februāri.

Latvijas Skolu ziemas olimpiskā festivāla organizators Juris Titovs: “Esam sarūgtināti, ka šīs nedēļas nogalē plānoto festivālu laika apstākļu dēļ nav iespējams noorganizēt. Vienlaikus vēlamies pateikties tām Latvijas mācību iestādēm, kuras pieteica savu dalību vērienīgajā pasākumā. Latvijas Skolu ziemas olimpiskais festivāls norisināsies nākamajā gadā, kad ceram uz labvēlīgākiem laika apstākļiem pasākuma norisei Ērgļos!”

Informāciju sagatavoja:
Toms Markss
Latvijas Sporta federāciju padomes sabiedrisko attiecību speciālists
Tālrunis: + 371 26255435
Elektroniskā pasta adrese: [email protected]

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv