ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 15°C
Vējš: 7m/s

LSF Ziņojumi

04 • 09 • 2015

6. septembrī LSPA rīko sporta dienu ģimenēm ar bērniem „Mācies un sporto”

Lai atzīmētu Latvijā vienīgās specializētās sporta augstskolas – Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas (LSPA) 94.gadadienu, šo svētdien - 6.septembrī, Akadēmijas telpās (Brīvības gatvē 333, Rīgā), no pulksten 11:00 līdz 14:00, notiks vērienīgi sporta svētki, kuros aicināti piedalīties Rīgas bērni un jaunieši ar savām ģimenēm un draugiem.

LSPA sporta dienā „Mācies un sporto” būs iespēja tuvāk iepazīt Sporta Akadēmiju un tajā apgūstamos sporta veidus. Akadēmijas telpās notiks komandu aktivitātes futbolā, basketbolā, handbolā, taekvondo, virves vilkšanā, orientēšanās sportā, tūrismā, svarbumbu sportā un stafetēs.

Svinīgā sporta dienas atklāšana un dalībnieku komandu reģistrācija notiks 6.septembrī, LSPA sporta spēļu zālē, pulksten 11:00.

Atbilstoši LSPA sporta dienas nolikumam, komandas sastāvā jāiekļauj četri dalībnieki. Komandas vērtēs trīs grupās – divi pieaugušie un divi bērni ar savstarpēju radniecību; četri jebkura vecuma un radniecības dalībnieki; LSPA studentu, absolventu un darbinieku ģimenes.

Dalība sporta dienas aktivitātēs ir bez maksas. Visi dalībnieki, kuri būs veiksmīgi pārvarējuši vismaz septiņas no desmit pasākuma aktivitātēm saņems dalībnieka sertifikātu un dāvanas no sporta dienas atbalstītājiem. Pasākuma laikā būs arī dažādi pārsteigumi!

Sacensības organizē un vada LSPA Sporta klubs sadarbībā ar LSPA praktiskajām katedrām. Pasākumu atbalsta Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departaments un Latvijas Augstskolu sporta savienība.

Informāciju sagatavoja:
LSPA sabiedrisko attiecību un komunikācijas vadītāja
Ilze Āķe-Vīksne, 29445209

6.SEPTEMBRĪ LSPA RĪKO SPORTA DIENU ĢIMENĒM AR BĒRNIEM „MĀCIES UN SPORTO”

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv