ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 9°C
Vējš: 5m/s

LSF Ziņojumi

21 • 05 • 2014

31.maijā Siguldā sezonas noslēguma pasākums

Latvijas Slēpošanas savienība maija pēdējā dienā Siguldā rīko 2013./ 2014.gada sezonas noslēguma pasākumu, kas šoreiz būs kopā ar Pasaules Sniega Dienas speciālbalvu pasniegšanas ceremoniju. Pasākums sāksies plkst.13.00, un tas norisināsies Svētku laukumā kopā ar Siguldas novada svētkiem gluži kā pagājušajā gadā.

Kad pēc garās sezonas ir izbaudīts tik ilgi gaidītais un nepieciešamais atpūtas laiks un jau sākts likt pirmos pamatus jaunajai sezonai, atkal atsākot grūto un garo treniņprocesa ciklu, ir kaut kas patīkams, kas sagaida slēpošanas pārstāvjus, proti, sezonas noslēguma pasākums, kas tiek organizēts Vidzemes ziemas sporta centrā Siguldā. Otro gadu pēc kārtas par pasākuma norises vietu ir izvēlēts Svētku laukums, kas ir ļoti labi zināma un populāra vieta Siguldā un kur bieži notiek dažādi pasākumi. Arī šogad sezonas noslēgums tiks atzīmēts kopā ar Siguldas novada svētkiem.

Sezonas garumā slēpošanas sporta veidu pārstāvji ir sacentušies vairākos posmos, krājuši svarīgos punktus sezonas rangam, un par to ir pelnījusī kārtējos apbalvojumus. Šoreiz paralēli labāko jauniešu, elites grupas pārstāvju kalnu slēpošanā, distanču slēpošanā un snovbordā/frīstaila slēpošanā apbalvošanai, kā arī 3-9 gadus jauno Vilciņa kausa dalībnieku apbalvošanai kalnu slēpošanā, tiks pasniegtas Pasaules Sniega dienas speciālbalvas vairākās nominācijās. Šogad Pasaules sniega dienas ietvaros tika rīkoti vairāki konkursi, kuros bērni varēja uzņemt bildes vai video, zīmēt vai rakstīt domrakstu saistībā ar ziemu un ziemas sporta aktivitātēm. Apbalvoti tiks arī labākie sporta klubi, un pateikts paldies atbalstītājiem.

Šajā pasākumā pozitīvais ir ne tikai labāko sportistu tikšana pie kārtējām balvām, bet arī pozitīvā gaisotne, ko rada vienkopus sapulcējušies visu Latvijas Slēpošanas savienības apvienoto sporta veidu pārstāvji, viņu vecāki, tuvākie līdzjutēji un draugi. Līdz ar to, vairāki slēpošanas pārstāvji gaida maija beigu pusi, lai pēc garās sezonas jaukā atmosfērā satiktu draugus un paziņas, aprunātos un nosvinētu pagājušo sezonu. Būs laba mūzika, bufete un, cerams, ka šogad arī laika apstākļi nepievils un būs silts, un arī nelīs. Uz tikšanos sestdien, 31.maijā, Siguldā Svētku laukumā.

Ivars Bācis

img_8797_acd1d.jpg

4 Komentāri

Tur abalvos sezonas 3 sa gada?
juriks
26 • 05 • 2014 / 22:30
Sākot ar S un V12 vai U12 grupu, tā kā U8 vēl jāpagida kādi gadiņi :)
:)
27 • 05 • 2014 / 15:22
Būs lietus! Urrā!:)

29 • 05 • 2014 / 18:55
besiija ka 3 gadu pēc kārtas vienā un tajā pašā vietā viss notiek

06 • 06 • 2014 / 21:04
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv