ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 15°C
Vējš: 6m/s

LSF Ziņojumi

04 • 12 • 2012

Slēpošanas kalns „Lemberga hūte” atklās kameršļūkšanas trasi

Šogad laikapstākļi ir draudzīgi ziemas prieku baudītājiem un šobrīd notiek aktīvs darbs, lai jau nedēļas nogalē, ja saglabāsies labvēlīgi laikapstākļi, varētu atvērt slēpošanas trases. Kameršļūkšanas trase ir gatava darbam un jau no trešdienas, 5. decembra, plkst. 17:00 gaidīs savus apmeklētājus.

Līdz piektdienai, 7. decembrim, kameršļūkšanas trase būs pieejama no plkst. 17:00 – 20:00. Turpmākas izmaiņas šobrīd nav zināmas, taču aktīvās atpūtas cienītāji ir aicināti sekot līdzi informācijai mājas lapā www.lembergahute.lv, kā arī sociālajā tīklā twitter (@Lembergahute).

Šajā sezonā „Lemberga hūte” ir sagādājusi arī jaunumus saviem apmeklētājiem. Lietpratējiem tiks piedāvāta jauna dinamiska trase ar mākslīgi veidotiem pacēlumiem. Padomāts ir arī par ragaviņu kalna apmeklētāju ērtībām – nokļūšanai virsotnē ir ierīkots lenšveida pacēlājs.

Šobrīd servisa ēkas rekonstrukcija tuvojas noslēgumam. Rekonstruētajā servisa ēkā apmeklētāju ērtībām būs plašākas nomas punkta un apmeklētāju zonas telpas, kā arī kafejnīca varēs uzņemt un apkalpot daudz vairāk klientu.

Uz tikšanos slēpošanas kalnā „Lemberga hūte”!

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv