ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 9°C
Vējš: 2m/s

LSF Ziņojumi

28 • 05 • 2013

LSS sezonas noslēguma pasākums Svētku laukumā, Siguldā

Kopš pēdējiem startiem kalnu un distanču slēpošanā jau pagājis vairāk kā mēnesis, emocijas un kaislības jau nedaudz ir pierimušas, un jau tiek nopietni domāts par nākamo sezonu, bet iepriekšējā sezonā padarītais un sasniegtais ir vēl svaigā atmiņā, tādēļ 25. maijā Siguldā bija īstais brīdis, lai sanāktu vienkopus, draudzīgi parunātos, aktīvi izkustētos un atzīmētu pagājušās sezonas noslēgumu. Šoreiz pasākums norisinājās Siguldā, Svētku laukumā un veiksmīgi iekļāvās Siguldas novada svētku programmā. Lai arī slapjām kājām un nosalušiem deguniem, tomēr jautri, priecīgi un kā vienmēr atvērti slēpotāju klubu un ģimeņu bariņi tusējās pa Svētku laukumu, baudot vietējo novadnieku lauku labumus, pašdarbnieku dejas soli un skanīgās balsis. Apkārt LSS pjedestālam tika izveidota sporta iela, kurā sevi prezentēja Siguldas sporta klubi un pulciņi. Katrā no tiem bija iespēja izpildot kādu vingrinājumu vai ņemot dalību atrakcijā sakrāt punktus balvai. 

Protams centrālais notikums bija četru sporta veidu (kalni, distance, snovbords un frīstails) visu vecuma grupu sezonas labāko apbalvošana. Raunas ceplī sarūpētās balvas visnotaļ kolorīti iederējās tobrīd tumšajās un slapjajās Siguldas debesīs. Vilciņa kausu pasniegšanā neiztrūkstošs bija pats Vilciņš-Čempiņš. Pasākuma beigās dzirdēju ļoti labas atsauksmes gan no mūsējiem, gan arī no siguldiešiem, kuri bija vienkārši garāmgājēji.

Viena sezona atkal ir noslēgusies. Sportisti jau eļļo skrituļslidas, pucē velosipēdus un gatavojās nākošajai sezonai, kura atkal solās būt emocijām un kaislībām pilna un bez šaubām  sportiska, jo mūs gaida Sočos!

Veiksmi darbos, izturību treniņos un atceraties- ziema nav vairs tālu…!

Guntis Čivčs

1 Komentāri

Skaista bilde....

29 • 05 • 2013 / 23:12
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv