ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 2m/s

LSF Ziņojumi

23 • 03 • 2012

Skrien Latvija preses konference un koptreniņš

22. martā, plkst. 18.00, Biķernieku kompleksā sporta bāzē Rīgā, S. Eizenšteina ielā 4 tiks organizēta SKRIEN LATVIJA 2012. gada sezonas atklāšanas preses konference un pirmais koptreniņš. 

Preses konferenci vadīs olimpietis Jēkabs Nākums. Tajā piedalīsies visu SKRIEN LATVIJA posmu – Rīgas pusmaratona, Ventspils pusmaratona, Liepājas pusmaratona, Kuldīgas pusmaratona, Valmieras maratona un Siguldas pusmaratona organizatori, kas izklāstīs svarīgāko informāciju par SKRIEN LATVIJA nolikumu, jaunumiem un sarūpētiem pārsteigumiem. 

Preses konferencē piedalīsies arī lielākais skriešanas seriāla sponsors – NIKE, kura vārdā tiks nosaukti visi tautas skrējieni kā arī atbalstītāji Vichy un Isostar.

Visiem dalībniekiem un mediju pārstāvjiem būs iespēja uzdot sev interesējošos jautājumus un saņemt atbildes.  

Pēc preses konferences visi tiek aicināti uz kopējo treniņu, kuru vadīs sabiedrībā zināmi sportisti - Aigars Fadejevs, Irīna Štūla - Pankoka, Aigars Matisons un citi labākie Latvijas skrējēji. Dalībnieki iesildīsies un veiks dažādus vingrinājumus, lai varētu doties kopīgā skrējienā pa Biķernieku sporta kompleksu. Treniņa distances garums būs apmēram 3 – 5 km. 

Visiem dalībniekiem būs sarūpēti augļi un dārzeņi enerģijas atjaunošanai kā arī atspirdzinoši dzērieni slāpju remdēšanai. 

Pusmaratonu seriālu organizē Biedrība „Skrien Latvija”, kurā pārstāvēti 5 Latvijas pusmaratonu organizatori – Sporta klubs „SportLat”, Ventspils Maratona klubs, Kuldīgas novada sporta skola, Liepājas Vieglatlētikas klubs un biedrība „A2”.

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv