ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 8°C
Vējš: 6m/s

LSF Ziņojumi

18 • 05 • 2012

Sezonas noslēguma pasākums Siguldā

Kopš pēdējiem startiem kalnu un distanču slēpošanā jau pagājis nedaudz vairāk kā mēnesis, emocijas un kaislības jau nedaudz ir pierimušas, un jau tiek nopietni domāts par nākamo sezonu, bet iepriekšējā sezonā padarītais un sasniegtais ir vēl svaigā atmiņā, tādēļ ir īstais brīdis, lai sanāktu vienkopus, draudzīgi parunātos, aktīvi izkustētos, atzīmētu pagājušās sezonas noslēgumu un apbalvotu labākos sportistus. Tāpēc Latvijas Slēpošanas savienība aiznākamo sestdien, 26.maijā, Siguldā kluba „Bebri” sporta kompleksā organizē 2011./2012.gada sezonas noslēguma pasākumu.

Arī šogad tiks turpināta patīkamā tradīcija, ka maija otrajā pusē visu Latvijas Slēpošanas savienības apvienoto sporta veidu pārstāvji un tuvākie līdzjutēji interesantā pasākumā ar pozitīvu gaisotni būs vienkopus, lai godinātu labākos pagājušās sezonas sportistus, kā arī lai patīkami pavadītu laiku sportiskā gaisotnē. Pagājušā sezona ir nesusi vairākus patīkamus brīžus visos trijos veidos – snovbordā, distanču slēpošanā un kalnu slēpošanā. Mums ir sportisti, kas ir iekļuvuši Pasaules kausā un Skandināvijas kausā trīsdesmitniekā, ir ieguvuši 14,5 FIS punktus, Eiropas kausā bijuši finālā. Ja Eiropas kausa fināls snovbordkrosā tika sasniegts arī 2010./2011.gada sezonā, tad pārējie panākumi ir sasniegti pirmo reizi un ir pagājušās sezonas kontā.

Arī šoreiz šīs sezonas labākie jaunieši un elites grupas pārstāvji kalnu slēpošanā, distanču slēpošanā un snovbordā/frīstaila slēpošanā tiks apbalvoti labas mūzikas, sportisku pārsteigumu un radošu priekšnesumu pavadīti. Netiks aizmirsts arī par labākajiem klubiem. Pie speciālbalvām tiks Latvijas Slēpošanas savienības sezonas sacensību kopvērtējuma ranga pirmo trīs vietu ieguvēji, bet 4.-6.vieta saņems diplomus. Pēc pērn iesāktās tradīcijas, tiks apbalvoti arī D grupas pārstāvji kalnu slēpošanā (3 līdz 9 gadus veci), kas sezonas garumā Siguldā trijās kārtās cīnījās par Vilciņa kausu.

Papildus labāko sportistu, klubu, treneru apbalvošanām, kas ir neatņemama sezonas noslēguma pasākuma sastāvdaļa, šoreiz būs arī kāds jauninājums. Sportistiem šis pasākums vairs nebūs tikai pasīva balvu saņemšana, jo pašiem būs aktīvi jāizkustas, bet šoreiz iztiekot bez savām ikdienā slīpētajām profesionālajām iemaņām. Šogad programmā ir iekļauts futbols, kurā piedalīsies trīs komandas, kas tiks veidotas no katra sporta veida pārstāvjiem. Tātad distanču slēpotāji, kalnu slēpotāji un snovbordisti varēs sacensties savā starpā un noskaidrot labākos sporta veidu karalī – futbolā, neaizmirstot, protams, ka tas ir draudzīgs pasākums, un nepieejot gluži ar ierasto sacensību nopietnību, jo veselas kājas visiem noderēs vasarā un nākošajā sezonā. Tiem, kuriem bumbas dzenāšana pa zālienu nav tas iecienītākais atslodzes veids no sava ziemas sporta un kuriem tuvāks kāds cits komandu sporta veids, kur bumba ir nedaudz lielāka un oranžā krāsā, varēs nodemonstrēt prasmi soda metienu izpildē. Savukārt tie, kuriem tas lielākais spēks kaulos, varēs apliecināties dažādos spēka vingrinājumos. Pasākuma sākums plānots ap vieniem dienā. Esat gaidīti visi, būs interesanti un jautri.
Tiekamies 26.maijā Siguldā!


Nedaudz par sportiskajām aktivitātēm:

Futbols
- CC, AL un SNB komandas
- 2x10min (spēle notiek smilšu laukumā bez apaviem)
- komandā 10 spēlētāji (no kuriem 1 obligāti meitene)
- uz laukuma 5 spēlētāji
- auti ar kāju
- ja neizšķirts - 7m pendeles (līdz 3 goliem)

Snaiperis
- Basketbola soda metieni (10 metieni)

Spēka sieva/vīrs
- Pievilkšanās pie stieņa
vai
- Rāpšanās pa virvi
vai
- Mauglis

Atrašanās vieta


Skatīt LSS Sezonas noslēguma pasākums lielākā kartē


1 Komentāri

Patīkami, ka tiek rīkots šāds pasākums.
super
18 • 05 • 2012 / 11:52
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv