ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 11°C
Vējš: 5m/s

LSF Ziņojumi

24 • 03 • 2012

Notika SKRIEN LATVIJA sezonas atklāšana un pirmais koptreniņš

22. martā, Biķernieku kompleksā sporta bāzē Rīgā, S. Eizenšteina ielā 4 norisinājās SKRIEN LATVIJA 2012. gada sezonas atklāšanas preses konference un pirmais koptreniņš. Tajā piedalījās visu posmu organizatori un seriāla nozīmīgākie sponsori un sadarbības partneri. Ar projekta lielāko sponsoru NIKE tika noslēgts ilgtermiņa sadarbības līgums. 

Pasākuma vadītājs Jēkabs Nākums, atklāja preses konferenci SKRIEN LATVIJA 2012, dodot vārdu visu posmu - Rīgas pusmaratona, Ventspils Piedzīvojumu parka pusmaratona, Liepājas pusmaratona, Kuldīgas pusmaratona, Valmieras maratona, Siguldas pusmaratona organizatoriem, kuri informēja par šī gada jaunumiem un pārsteigumiem.

SKRIEN LATVIJA vadītājs un Rīgas pusmaratona galvenais organizators Gundars Upenieks pasākuma dalībniekus informēja par šī gada nozīmīgākajām aktivitātēm skriešanas seriāla SKRIEN LATVIJA ietvaros – komandu cīņām, sezonas kopvērtējumu, balvām, īpašajiem T-krekliem seriāla dalībniekiem, kuri būs finišējuši vismaz četros pusmaratonos. Kā arī iepazīstināja ar nozīmīgākajiem sponsoriem un atbalstītājiem - sporta inventāra brendu NIKE, AS ALDARIS produktu VICHY, sporta dzērienu ISOSTAR un informatīvajiem atbalstītājiem – 1188.lv, delfi.lv, sportacentrs.com un žurnālu Sports. 

Ar projekta lielāko sponsoru NIKE tika noslēgts ilgtermiņa sadarbības līgums. Sandijs Pinkulis, NIKE mārketinga vadītājs: „Jau iepriekšējā gadā sadarbojāmies ar Ventspils un Liepājas pusmaratona organizatoriem. Sadarbība bija veiksmīga, tas bija labs pamats, lai šajā sezonā noslēgtu ilgtermiņa sadarbību ar visu seriālu SKRIEN LATVIJA un sniegtu savu atbalstu visiem posmiem. Pirms visiem posmiem organizēsim koptreniņus un konsultācijas par pareizu skriešanu un inventāra izvēli.”

Noslēgumā pēc informatīvās daļas visi pasākuma dalībnieki tika aicināti uz pirmo koptreniņu, kuru vadīja Rīgas pusmaratona patrons Aigars Fadejevs, Ventspils Piedzīvojuma Parka pusmaratona patrons Aigars Matisons, Liepājas pusmaratona patronese Irīna Štūla-Pankoka un Valmieras maratona patronese Jolanta Dukure. Pēc aktīvas iesildīšanās patronu vadībā, visi dalībnieki devās skrējienā pa Biķernieku sporta kompleksu. 

Organizatori izsaka pateicību visiem, kas ieradās uz sezonas atklāšanas preses konferenci un pirmo koptreniņu.

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv