ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 5m/s

LSF Ziņojumi

03 • 12 • 2010

Tvnet dienas jautājums

Portāls Tvnet šodien savā dienas jautājumā vaicā, kurā no ziemas sporta veidiem latviešiem izdosies sasniegt labākos rezultātus. Ņemot vērā nesen uzsnigušo un joprojām vietām sniegošo sniegu, jautājums loģisks un laikam vietā. Priecē fakts, ka starp piecām iespējamām atbildēm norādīta arī slēpošana, tikai šoreiz bez sīkākiem atšifrējumiem un iespējams, tāpat kā nesenā kādas mārketinga kompānijas pētījumā, ar slēpošanu domāti visi slēpošanas sporta veidi, kurus pārstāv Latvijas Slēpošanas savienība, tajā skaitā snovbords.

Tikai nez kā to slēpošanu saprot ierindas lasītājs, līdzjutējs? Kā distanču, kalnu slēpošanu? Par snovbordu gan viņš noteikti nedomā. Un vai šajā sakarā snovborda aizmiršana tomēr nav sava veida kļūda...? Jā, protams, uz fakta, ka aizmirsts ir arī hokejs (arī taču ziemas sporta veids) tad tomēr tāds sīkums. :)

Patreizējais aptaujas stāvoklis ir sekojošs:
Biatlonisti 3%
Skeletonisti 54%
Kamaniņnieki 4%
Bobslejisti 35%
Slēpotāji 4%
Nobalsojuši 549

Bet mēs paši ceram ka labi rezultāti mums būs visos šajos veidos (un dažas uzvaras vai labi rezultāti jau ir) un pat pamēģināsim pacīnīties arī ar aptaujā blakus norādītajiem veidiem.
Bet ja kāds no jums vēl nav pamanījis šo aptauju un vēlas nobalsot, tad to var izdarīt --> šeit  :)
Bet rezultātus var redzēt --> šeit

Veiksmi visiem ziemas startos!

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv