ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 2°C
Vējš: 4m/s

Vilciņa Kauss 2.posms

4 • 2 • 2017 / Pilsētas trase, Sigulda

Mērķis

Sarīkot svētkus mazajiem kalnu slēpotājiem un iegūt pozitīvu sacensību pieredzi. Popularizēt SIGULDAS PILSĒTAS TRASI,  kā lielisku kalnu slēpošanas atpūtas un patīkamu brīvā laika pavadīšanas vietu.

Vieta un laiks

Sacensības notiek 2017.gada 4.februārī , Siguldā, SIGULDAS PILSĒTAS TRASĒ.

  • Reģistrācija un numuru saņemšana plkst. 09.30 - 10.15
  • Trases apskate plkst. 10.30 – 11.00
  • Starts 1.trasē plkst. 11.15
  • Starts 2.trasē apmēram plkst. 12.30
  • Apbalvošana apmēram plkst. 14.00

Sacensību vadība

Sacensības organizē Biedrība SK Ziemeļpols sadarbībā ar SIGULDAS PILSĒTAS TRASI. Sacensību galvenais tiesnesis – Gunta Gasūna (mob.t. 29411398 ), tiesnešu kolēģiju nodrošina sacensību organizatori. Laika ņemšanu un fiksēšanu veic biedrība „A2”.

Sacensību dalībnieki

Dalība sacensībās ir atklāta un var piedalīties visi interesenti vecumā no 2007.gadā dzimušie un jaunāki, kuri apguvuši kalnu slēpošanas iemaņas un patstāvīgi, bez palīdzības var veikt sacensību trasi.

Dalībnieki tiks vērtēti sekojošās vecuma grupās:

  • 2007. gadā dzimušie (zēni un meitenes atsevišķi)
  • 2008. gadā dzimušie (zēni un meitenes atsevišķi)
  • 2009. gadā dzimušie (zēni un meitenes atsevišķi)
  • 2010.gadā dzimuši ( zēni un meitenes atsevišķi)
  • 2011. gadā dzimušie un jaunāki (zēni un meitenes atsevišķi)

Sacensību disciplīnas

Programmā -  Slaloms (  ar GS vārtiem, veicama ar slaloma slēpēm). Sacensību trases pielāgotas attiecīgam vecuma posmam. Ja pēc pirmās trases veikšanas sacensību trase būs labā stāvoklī, tad tā netiks pārlikta un otrais sacensību brauciens tiks veikts pa to pašu sacensību trasi.

Pieteikumi un sacensību izdevumi

Pieteikumi par piedalīšanos sacensībās jāiesniedz līdz 2.februārim plkst. 20:00 uz e-pastu: sporta klubiem un individuāli [email protected] , Excel programmā  norādot vārdu, uzvārdu un dzimšanas gadu. Sporta klubi piesaka savu komandu vienā kopējā pieteikumā.  Izdevumus, kas saistīti ar sacensību organizēšanu sedz organizatori. Izdevumus, kas saistīti ar dalībnieku piedalīšanos sacensībās sedz paši dalībnieki vai viņu komandējošā organizācija.

Dalības maksa          

7.00 eur  pie reģistrācijas. Sacensību dienā pieteikšanās NENOTIEK. Maksa par pacēlāju  saskaņā ar SIGULDAS PILSĒTAS TRASES kalna pacēlāja tarifu.

Organizatoriskā informācija sacensību dalībniekiem un līdzjutējiem

Pulcēšanās, reģistrācija, numuru saņemšana un apbalvošana - kalna kafejnīcas terasē. Ja veicot 1.trasi dalībnieku piemeklē neveiksme (DSQ vai DNF), dalībnieks DRĪKST startēt 2.trasē, noslēgumā saņemot  diplomu un medaļu „par piedalīšanos”, kā arī veicināšanas balvu.

Sacensību galvenā tiesnese Gunta Gasūna, mob.t. 29411398. Nolikumu izstrādāja Gunta Gasūna,  biedrība SK Ziemeļpols, mob.t.. 29411398

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase

Saistītā informācija

Rezultāti

Galerija

Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv