ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 10°C
Vējš: 4m/s

Berģu kauss

23 • 3 • 2013 / Līgatnes kalns

Apraksts
Berģu kauss ir sezonas noslēguma pasākums ar amatieru sacensībām milzu slaloma trasē, ugunskuru, groziņiem un jautru noskaņojumu. Kausā aicināts piedalīties ikviens slēpotmīļotājs, kurš vēlas izmēģināt spēkus trasē un izbaudīt sacensību azartu. Sacensības organizē Vorslav’s Family Racing Team, sadarbībā ar Līgatnes kalnu . Atbalsta: Garkalnes novada Dome.

Laiks un vieta
Vieta: Līgatnes kalns, Norises laiks: 23.marts

Disciplīna
Milzu slaloms. Divi braucieni.

Pieteikšanās
Pieteikšanās notiek ar Līgatnes kalna mājas lapā www.ligatneskalns.lv pieejamo pieteikuma anketu. Pieteikuma anketā jānorāda visa tur prasītā informācija. Pieteikšanās internetā notiek no tās izsludināšanas brīža un beidzas 22.martā plkst. 12.00. Reģistrācija sacensību dienā ir iespējama pie sacensību reģistrācijas un numuru saņemšanas.

Reģistrācija
Reģistrācija sacensībām notiek sacensību norises vietā, samaksājot dalības maksu un parakstoties par nolikuma ievērošanu. Reģistrējoties tiek izsniegts dalībnieka starta numurs un dienas biļete pacēlājam.

Sacensību norise
8.30 – 9.40 Reģistrācija un numuru saņemšana
9.40 – 10.00 Pirmās trases apskate
10.00 – Starts trases iebraucējam.

Starts pirmajam sacensību dalībniekam uzreiz pēc trases iebraucēja finiša.

Grupas startē sākot ar bērniem (jaunākā grupa), sieviešu grupa no vecākās uz jaunāko. Pēc tam, tādā pašā secībā startē vīrieši. Dalībnieki grupas ietvaros startē atbilstoši starta vietu sadalījumam. Starts tiek dots uzreiz pēc iepriekšējā dalībnieka finiša. Ja dalībnieks nav gatavs startam un nevar startēt minūtes laikā viņš var tikt nepielaists pie starta. Šajā gadījumā dalībniekam iemaksāto dalības naudu neatmaksā. Šo lēmumu pieņem sacensību galvenais tiesnesis. Pēc lēmuma pieņemšanas uz starta tiek aicināts nākamais dalībnieks.

Starp braucieniem ir 45 minūšu pārtraukums, kura laikā notiek jaunas trases izveidošana otrajam braucienam un dalībnieku iepazīšanās ar trasi.

Dalības maksa
8. lati, ja reģistrācija ir veikta internetā, aizpildot anketu. 10. lati, reģistrējoties sacensību dienā. Bērniem  grupās  S01,V01,S0,V0 reģistrējoties internetā  dalības maksa  5. lati. Reģistrējoties  sacensību dienā  cena  7.lati. Cenā ir iekļauta dienas biļete pacēlāja izmantošanai.

Rezultāti un vērtējums
Sacensību vietu sadalījums tiek noteikts saskaitot divās trasēs uzrādītos rezultātus. Ja kopvērtējumā vairākiem dalībniekiem ir vienāds punktu skaits, augstāku vietu iegūst dalībnieks, kurš uzrādījis ātrāku laiku otrajā trasē.

Apbalvošana
Dalībnieki, kuri kopvērtējumā ieguvuši labāko laiku vīriešu un sieviešu konkurencē, balvā iegūst ceļojošo Berģu kausu. Pirmo trīs vietu ieguvēji katrā grupā saņem medaļu un diplomu. Sporta grupas dalībnieki tiek apbalvoti atsevišķi, pirmās, otrās un trešās vietas ieguvēji saņem medaļu un diplomu.
*Sacensību dalībniekiem tiek ieteikts lietot ķiveres.

Tālrunis informācijai -29554980-Normunds Vorslavs.

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase

Saistītā informācija

Galerija

Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv