ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 3°C
Vējš: 4m/s

Līgatnes Kauss 2013

9 • 2 • 2013 / Līgatnes kalns

LK2013v2.jpg

Apraksts
Līgatnes kauss 2013 ir amatieru sacensības, kurās var piedalīties ikviens interesents, kurš vēlas izbaudīt īstu sacensību garu. Sacensības rīko Līgatnes kalns sadarbībā ar sporta klubu „Pantera”. Sacensības sastāv no trīs posmiem. 

Laiks un vieta
Vieta: Līgatnes kalns
Norises datumi:

  • Līgatnes kauss 1. posms – 9. februāris
  • Līgatnes kauss 2. posms – 16. februāris
  • Līgatnes kauss 3. posms – 16. marts

Laika apstākļu dēļ sacensību datumi var tikt mainīti. 

Disciplīna: Milzu slaloms

Pieteikšanās
Pieteikšanās notiek ar Līgatnes kalna mājas lapā www.ligatneskalns.lv pieejamo pieteikuma anketu. Pieteikuma anketā jānorāda visa tur prasītā informācija. Pēc pieteikuma anketas aizpildīšanas tuvāko 24 stundu laikā dalībnieks saņem apstiprinājuma e-pastu no organizatoriem.
Pieteikšanās internetā notiek no tās izsludināšanas brīža un beidzas vienu dienu pirms sacensībām pulksten 12:00.
Līgatnes kausa 1. posma pieteikšanās internetā beidzas 8. februārī pulksten 12:00. Līgatnes kausa 2. posma pieteikšanās internetā beidzas 15. februārī pulksten 12:00. Līgatnes kausa 3. posma pieteikšanās internetā beidzas 8. martā pulksten 12:00. Reģistrācija sacensību dienā ir iespējama pie sacensību reģistrācijas un numuru saņemšanas. 

Reģistrācija
Reģistrācija sacensībām notiek sacensību norises vietā, samaksājot dalības maksu un parakstoties par nolikuma ievērošanu. Reģistrējoties tiek izsniegts dalībnieka starta numurs un dienas biļete pacēlājam. 

Sacensību norise

  • 10:00 – 10:40 Reģistrācija un numuru saņemšana
  • 10:40 – 11:00 Pirmās trases apskate
  • 11:00 – Starts trases iebraucējam.

Starts pirmajam sacensību dalībniekam uzreiz pēc trases iebraucēja finiša. Grupas startē sākot ar sieviešu grupām no vecākās uz jaunāko. Pēc tam, tādā pašā secībā startē vīrieši. Dalībnieki grupas ietvaros startē atbilstoši starta vietu sadalījumam. Starts tiek dots uzreiz pēc iepriekšējā dalībnieka finiša. Ja dalībnieks nav gatavs startam un nevar startēt minūtes laikā viņš var tikt nepielaists pie starta. Šajā gadījumā dalībniekam iemaksāto dalības naudu neatmaksā. Šo lēmumu pieņem sacensību galvenais tiesnesis. Pēc lēmuma pieņemšanas uz starta tiek aicināts nākamais dalībnieks. Starp braucieniem ir 45 minūšu pārtraukums, kura laikā notiek jaunas trases izveidošana otrajam braucienam un dalībnieku iepazīšanās ar trasi .

Dalības maksa 8 lati, ja reģistrācija ir veikta internetā, aizpildot anketu. Bērniem no 2004 dzimšanas gada un jaunākiem (S01, S0, V01, V0 grupas) – 5 lati. 10 lati, reģistrējoties sacensībām sacensību dienā. Bērniem no 2004 dzimšanas gada un jaunākiem (S01, S0, V01, V0 grupas) – 7 lati. Cenā ir iekļauta dienas biļete pacēlāja izmantošanai! 

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv