ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 2m/s

Latvijas Jaunatnes čempionāts

23-24 • 2 • 2013 / Korde trase

Sacensību laiks, vieta un organizators
Sacensību galvenais organizators ir Latvijas slēpošanas savienība (LSS). Latvijas Čempionāts jauniešiem notiks 2013.gada 23. un 24.februārī, Siguldā, Kordes trasē.

Dalībnieki
Dalībnieki Latvijas Čempionātā jauniešiem tiek iedalīti sekojošās grupās:

  • U16 grupa (1997/1998. g. dz.)
  • U14 grupa (1999/2000. g. dz.)
  • U12 grupa (2001/2002. g. dz.).

Sacensībās var piedalīties tikai tās personas, kuras ir parakstījušas sportista deklarāciju un samaksājušas dalības naudu. Nepilngadīgo dalībnieku (līdz 18 g.v.) sportista deklarāciju var parakstīt vecāki, aizbildņi, treneris, kluba pārstāvis un/vai nacionālās federācijas oficiāls pārstāvis, kuri ar savu parakstu apliecina atbildību par minēto sportistu.

Sacensību norise
Sacensības notiek saskaņā ar šo Nolikumu pēc FIS noteikumos ietvertajiem principiem. Tiek rīkoti divi braucieni SG, GS un SL disciplīnās. Starta kārtību otrajā trasē, jeb pēc pirmās trases iegūto laiku apgriezto skaitu, var brīvi noteikt GT, balstoties uz trases fizisko stāvokli, laika apstākļiem un startējošo dalībnieku skaitu. Par starta kārtību otrajā trasē GT ir jāpaziņo ne vēlāk kā pirms otrās trases apskates sākuma. 

Apbalvošana
Par Latvijas čempioniem un medaļniekiem var kļūt tikai Latvijas sportisti, kas parakstījuši LSS sportista deklarāciju un ir Latvijas valsts pilsoņi. Ar kausiem un diplomiem tiek apbalvoti pirmo trīs vietu ieguvēji. Ar diplomiem tiek apbalvoti 4-o, 5-o, un 6-o vietu ieguvēji. Dalībnieki, kuri nav ieradušies uz balvu pasniegšanas ceremoniju, bez attaisnojoša iemesla (trauma, veselības problēmas) zaudē tiesības uz jebkuru viņam pienākošos balvu, ieskaitot naudas un mantiskās balvas. 

Pieteikšanās sacensībām
Pieteikums par dalību sacensībās jāiesniedz LSS ne vēlāk kā 24 stundas pirms sacensībām. Pieteikumu iesniedz sportists, klubs vai kluba atbildīgā persona, kura pārstāv konkrēto sportistu. Pieteikums jāiesniedz elektroniskā veidā izdarot reģistrāciju LSS mājas lapā www.infoski.lv vai elektroniski uz adresi [email protected].

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv