ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 4°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

29 • 06 • 2013

Zvejniekam trešā uzvara skrituļslaloma Pasaules kausa posmos

Pēc pirmās vietas izcīnīšanas pirmajos divos posmos Itālijā un Vācijā mārupietis Kristaps Zvejnieks visus konkurentus pārspējis arī sacensībās Čehijas pilsētā Jirkovā.

Abos braucienos Zvejnieks sasniedza labākos rezultātus un summā otrās vietas ieguvēju Lukasu Bleiheru no Vācijas apsteidza par 1,19 sekundēm. 12. vietu 37 dalībnieku konkurencē ieņēma Kristapa brālis Miks, kurš brālim kopvērtējumā zaudēja nepilnas četras sekundes, bet Dāvis Zvejnieks nekvalificējās otrajai trasei.

Dienu iepriekš turpat notika "CILA" kausa izcīņas sacensības, un arī tajās Kristaps Zvejnieks izcīnīja pirmo vietu. Divas distances summā viņš veica par gandrīz divām sekundēm ātrāk nekā tuvākais konkurents vācietis Riko Valcs. Miks Zvejnieks ieņēma 12. vietu un Dāvis Zvejnieks 21. vietu.

Pasaules kausa izcīņā skrituļslalomā vēl atlikuši trīs posmi – jūlijā Vācijā, augustā Austrijā un septembrī Čehijā. Savukārt jau 6. un 7. jūlijā Vācijas pilsētā Degmarnā risināsies Eiropas čempionāts.

WC_CZE_Zvejnieks.jpg

Raksts pārpublicēts no www.aprinkis.lv (oriģināls lasāms http://www.aprinkis.lv/sports/item/10500-zvejniekam-tresa-uzvara-skritulslaloma-pasaules-kausa-posmos).
Foto: www.zvejnieks.lv

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv