ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 4°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

08 • 03 • 2013

Snowfeel Ski Challenge

Vēlies pierādīt, ka esi labākais kalnu slēpotājs  ne tikai uz kalna, bet arī virtuālā spēlē? Tad šis pasākums ir tieši priekš Tevis – izaicini sevi un citus kalnu slēpotājus „Snowfeel Ski Challenge” spēlē!

Kalnu slēpošanas klubs „Snowfeel” sadarbībā ar Latvijas slēpošanas savienību un citiem atbalstītājiem organizē virtuālās kalnu slēpošanas sacensības „Snowfeel Ski Challenge.” Sacensībās nav svarīgi kādas ir Tavas prasmes uz kalna, kāds rādiuss ir tavām slēpēm un cik gadus Tu slēpo, bet gan tas, cik ātrs Tu būsi datorspēlē. Spēle tiks spēlēta uz iPad planšetes, bet saviem treniņiem Tu vari izmantot jebkuru moderno mobilo telefonu, datoru vai planšeti. Ar spēli iespējams iepazīties un to nolādēt skichallenge.at Sacensību noteikumi, braucienu kārtība un citi saistošie noteikumi pieejami nolikumā. Sacensības notiks Baltijas kausa laikā Somijā, vienā no sacensību dienu vakariem, un lai uzzinātu visu par sacensībām, par trasi, kurā tiks veikti sacensību braucieni un starta laikiem, seko mums twiterī - twitter.com/Snowfeel_Ski_Ch

Tā kā dalībnieku skaits ir ierobežots, tad lūdzams laicīgi reģistrēties sacensībām uz epastu [email protected] vai ar sms 26460376 norādot vārdu, uzvārdu, vecumu un klubu.

A4_ski_Challenge3__PLAKATS_preview.jpg

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv