ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 14°C
Vējš: 5m/s

Jaunumi

24 • 01 • 2013

Reiņa trasē norisināsies bērnu slēpošanas sacensības Sportland Junioru čempionāts

Saistītā informācija

Aktīvās atpūtas centrā “Reiņa trase”, sākot ar 26. janvāri norisināsies aizraujošas slēpošanas sacensības “Sportland Junioru čempionāts”. Sacensībās tiek aicināti piedalīties bērni un jaunieši  līdz 14 gadu vecumam. Visi sacensību dalībnieki tiks sadalīti 3 vecumu grupās un mērosies spēkiem kalnu slēpošanā, kur katram dalībniekam būs jāveic 2 nobraucieni ar laika kontroli. “Sportland Junioru čempionāts” norisināsies trīs posmos - 26.janvārī, 10. februārī un 3.martā. 

Kamēr ziema vēl neatkāpjas, ir jāizmanto ikviena iespēja to kārtīgi izbaudīt, tieši tāpēc jaunākajiem slēpotgribētājiem būs lieliska iespēja gan aktīvi atpūsties, gan arī mēroties slēpošanas prasmēm ar citiem sacensību dalībniekiem. Lai arī šīs ir sacensības, Reiņa trases pārstāvji norāda, ka galvenais uzsvars tiek likts uz to, lai bērni un jaunieši sportiskā garā labi pavadītu laiku. Tāpat kā pagājušajā gadā, arī šogad sacensības norisināsies Siguldai tuvējā “Reiņa trases” Junioru parkā.  

„Sportland Junioru čempionāts” norisināsies 3 vecumu grupās: C grupa – 2007. gadā dzimušie un jaunāki zēni un meitenes B grupa – no 2003. līdz 2006. gadam dzimušie zēni un meitenes A grupa -  no 1999. līdz 2002. Visiem sacensību dalībniekam būs jāveic 2 nobraucieni ar laika kontroli un vietu sadalījums tiks noskaidrots ņemot vērā abu braucienu laiku summu. 

“Sacensības "Sportland Junioru čempionāts" pirmo reizi norisinājās pagājušajā gadā un aktivitātes pulcēja vairāk kā 100 interesentu, kas ne tikai aktīvi baudīja ziemas slēpošanas priekus, bet arī uzrādīja labus rezultātus. Mēs ticam, ka arī šogad visi trīs sacensību posmi būs lielisks piedzīvojums gan bērniem, gan jauniešiem,” norāda “Reiņa trases” pārstāvis Austris Brutāns. 

SPORTLAND Junioru Čempionātu un Reiņa trasi sacensībās atbalsta un balvas ātrākajiem slēpotājiem dāvās sporta preču tirgotājs „SPORTLAND”, garšīgie graudaugu produkti no „AXA” un „Rīgas Dzirnavnieks”, riekstiņi enerģijai, imunitātei, harmonijai un intelektam no „Zelta Rieksts” un „Gemoss”, kā arī pārsteigumi no sporta preču veikala Siguldā „Okej”. Paldies „LGK Atrakcijas” par tehnisko nodrošinājumu!

Dalības maksa: Iepriekš piesakoties – 4.00 Ls. Reģistrējoties sacensību dienā – 6.00 Ls (maksa par pacēlāja trenējoties sacensību dienā pirms starta ir iekļauta dalības maksā). Lai pieteiktos sacensībām, vai arī iegūtu papildus informāciju, interesenti tiek aicināti sazināties pa tālr. +371 29272255, vai sūtīt e-pastu uz [email protected] Visa jaunākā un aktuālākā informācija par sacensībām "Sportland Junioru čempionāts" un citiem gaidāmiem pasākumiem “Reiņa trasē” būs aplūkojama mājas lapā www.reinatrase.lv.

Par “Reiņa trasi”:
„Reiņa trase” ir viens no populārākajiem un senākajiem slēpošanas centriem Latvijā un tagad arī viens no aktīvās atpūtas sniedzējiem vasarā. Tikai nepilnas stundas braucienā no Rīgas – un jūs jau sagaida pozitīvu emociju lādiņš! Esam parūpējušies, lai jūs varētu aizmirst ikdienas rutīnu un ļauties atpūtai svaigā gaisā, izvēloties kādu no aktīvās atpūtas piedāvājumiem. 

2 Komentāri

Vismaz viena rajona robežās jau maču datumus sakoordinēt varēja :( 26. janvārī notiek arī A.Kordes kausa pirmais posms.

24 • 01 • 2013 / 23:56
Ne visi var piedalīties Kordes kausā....
Sacensību dalībnieki
Dalība sacensībās ir atklāta un var piedalīties visi interesenti vecumā no 1999.g.dz. un vecāk
D grupa - 2003-2004.gadā dzimušie (zēni un meitenes)

25 • 01 • 2013 / 09:27
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv