ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

11 • 03 • 2013

Noslēgusies Ski Box kausa izcīņa kalnu slēpošanā

Saistītā informācija

Vakar, 10.martā Siguldā Kaķīškalnā notika Ski Box kausa izcīņas kalnu slēpošanā sacensību fināls.  Kopā sērijveida sacensības notika 4 posmos.

Kopvērtējumā vecuma grupā virs 35 gadiem lietpratējiem 1.vietu ieguva Edgars Kupčs no Rīgas, kurš tikai pēdējā posma otrajā braucienā paceļoties no trešās uz otro pozīciju nodrošināja sev kārtējo kopvērtējuma kausu . Vīriem lietpratējiem līdz 35 gadu vecumam labāko rezultātu sasniedza Kārlis Švalbe no Siguldas. Jaunāko Lietpratēju sieviešu grupā uzvaru guva Elina Sabīne Nežborte , bet lietpratējā virs 35 gadiem – Žaklīna Frickausa. Amatieru grupās par uzvarētājiem kļuva : Anna Matvejeva, Kristīne Kristone, Denisa Druka-Jaunzema, Dainis Norītis, Jānis Trops un Arnis Inčs.
Sacensības, kas jau 10.gadu tiek rīkotas Kaķīškalnā, parasti pulcina vairāk kā 100 dalībniekus.  Piedalīties ir aicināts jebkurš interesents. Jaunāko lietpratēju grupā regulāri Ski Box kausā piedalās gan tagadējie Latvijas izlases kalnu slēpotāji – kā brāļi Zvejnieki, gan tie , kas „lielajam” sportam jau teikuši ardievas. Savukārt amatieru grupās startē gan Latvijā labi pazīstami citu sporta veidu pārstāvji – kā olimpiskais čempions volejbolā Pāvels Seļivānovs un vindserfingists Ansis Dāle, gan mākslinieki – kā aktieris Juris Žagars.

Ski Box kausā grupas ir veidotas tā, lai  slēpotāji, kuri piedalās Latvijas slēpošanas savienības organizētās sacensībās startētu atsevišķā grupā un savukārt tie, kam tā ir tikai sevis pārbaudīšana- sacenšas ar līdzīgas prasmes dalībniekiem, bet tomēr braucot pa vienu un to pašu trasi var salīdzināt savus laikus ar vadošo Latvijas slēpotāju iespēto.

Screen Shot 2013-03-11 at 15.51.09.png

1 Komentāri

Paldies Dzintaram Lerhisam, Ski Boxam un Jānim Kordem par šo desmitgadu garo slēpošanas maratonu!
11 • 03 • 2013 / 19:07
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv