ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

18 • 02 • 2013

Noskaidroti mini slaloma sacensību "Mazais Reinis 2013" otrā posma uzvarētāji

Svētdien, Reiņa trasē aizraujošās sacensībās noteikti sezonas otrā posma bērnu mini slaloma sacensību „Mazais Reinis 2013” uzvarētāji. „AXA bērnu parkā” uz sacensībām pulcējās kopumā sešdesmit  mazie kalnu slēpotāji no divu līdz septiņu gadu vecumam. Uzvarētāji savā vecuma grupā bija Ņikita Vengers (grupā līdz 3 gadiem), Justīne Brutāne (grupā no 4 līdz 5 gadiem) un Paula Malkava (grupā no 6 līdz 7 gadiem). Šoreiz sacensības kuplā skaitā pulcēja pašus mazākos drosminiekus  un viņu ģimenes no Rīgas un tās apkārtnes, Ogres, Siguldas, Cēsīm, kā arī no Bauskas puses.  

Līva Legzdiņa, AXA bērnu slēpošanas skoliņas vadītāja: „Mazie slēpotāji visas dienas garumā mērojās spēkiem kalnu slēpošanas prasmēs un jautri pavadīja laiku dažādās rotaļās ar pasaku tēliem. Sacensības, kā ierasts norisinājās „AXA bērnu parkā”, kur sacensību uzvarētāji tika noteikti pēc trasē uzrādītā laika. Daudzi bērni, kuri piedalījās sacensībās pērn, piedalās arī šogad, uzrādot jau krietni labākus rezultātus un slēpošanas iemaņas. Jāpiebilst, ka mazākais sacensību dalībnieks  Lūkas Mazais bija tikai divus gadus vecs.” 

Visi mazie dalībnieki, neatkarīgi no sasniegumiem, saņēma apbalvojumus no visiem sacensību atbalstītājiem, diplomu un enerģijas atjaunošanai veicināšanas balvas no AXA - veselīgos graudaugu musli batoniņus un jaunās AXA bērnu auzu putriņas ar mellenēm un āboliem vai šokolādes gabaliņiem. Papildus balvām katrā posmā jaunie slēpotāji krāj punktus, kas sezonas noslēgumā palīdzēs noskaidrot sezonas labākos un ātrākos slēpotājus katrā no ieskaites grupām. 

Trešais un noslēdzošais „Mazais Reinis 2013” sacensību posms notiks 10.martā, kad tiks arī noskaidroti kopvērtējuma uzvarētāji. Visos posmos mazie slēpotāji mērojas prasmēm trīs vecuma grupās. Dalība visos posmos nav obligāta, tātad ir iespēja startēt arī katrā atsevišķi.

Reiņa trasē jau ceturto gadu darbojas „AXA bērnu slēpošanas skoliņa”, kurā var apgūt slēpošanas iemaņas pieredzējušu instruktoru vadībā. „AXA bērnu slēpošanas skoliņa” paredzēta bērniem no trīs līdz septiņu gadu vecumam un apmācības notiek atbilstoši katra bērna slēpošanas iemaņām tīrs līmeņu grupās. Sacensībās „Mazais Reinis 2013” piedalās arī daudzi bērniņi no slēpošanas skoliņas un uzrāda ļoti labus rezultātus, iegūstot arī godalgotas vietas.

Vairāk informāciju iegūt par sacensību nākamo posmu un tam pieteikties Jūs varat zvanot vai sūtot īsziņu uz tālruni +37129272255 vai rakstot e-pastu uz [email protected], norādot bērna vārdu, uzvārdu un dzimšanas gadu. Sacensībām var pieteikties arī sacensību dienā. Vairāk informācijas par „AXA slēpošanas skoliņu” un sacensībām www.reinatrase.lv 

Screen Shot 2013-02-18 at 13.20.03.png

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv