ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 3°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

08 • 03 • 2013

Nedēļas nogale noskaidros ”Mazais Reinis 2013” uzvarētājus

Saistītā informācija

Svētdien, 10.martā ”Reiņa trasē” ar trešo posmu noslēgsies bērnu mini slaloma sacensības "Mazais Reinis 2013". Slēpošanas prieku un sacensību garu tiek aicināti izbaudīt visi mazie slēpotāji līdz pat septiņu gadu vecumam, kuri ir apguvuši pirmās iemaņas slēpošanā un var patstāvīgi veikt nobraucienu sacensību trasē. 

Sacensības notiks "AXA bērnu parkā" no plkst.12.00 līdz 13.30, reģistrācija no plkst. 10.00. Mazos slēpotājus sagaidīs rotaļas, slēpošanas aktivitātes, pikošanās, kameršļūkšana, kā arī bērnu priekam ”Reiņa trasē” ciemosies Pārsteigumu Karuseļa pasaku tēli ar Jogitu Pūpolu.

Līva Legzdiņa, ”AXA bērnu slēpošanas skoliņas” vadītāja: “Neskatoties uz pavasara tuvošanos, Reiņa trasē sniega segums joprojām ir labā kvalitātē un gana daudz, tāpēc nedēļas nogalē aicinām pašus mazākos slēpotājus kāpt uz slēpēm un aktīvi izkustēties kopā ar pieredzējušiem instruktoriem. Mazie censoņi varēs pārbaudīt savus spēkus mini slaloma sacensībās un mēroties prasmēm trīs vecuma grupās.”

Visi mazie dalībnieki, neatkarīgi no sasniegumiem, saņems apbalvojumus no visiem sacensību atbalstītājiem, diplomu un enerģijas atjaunošanai veicināšanas balvas no AXA - veselīgos graudaugu musli batoniņus un jaunās AXA bērnu auzu putriņas ar mellenēm un āboliem vai šokolādes gabaliņiem. Papildus balvām katrā posmā jaunie slēpotāji krāj punktus, kas svētdien, sezonas noslēgumā, palīdzēs noskaidrot sezonas labākos un ātrākos slēpotājus katrā no ieskaites grupām.

Reiņa trasē jau ceturto gadu darbojas "AXA bērnu slēpošanas skoliņa", kurā var apgūt slēpošanas iemaņas pieredzējušu instruktoru vadībā. "AXA bērnu slēpošanas skoliņa" paredzēta bērniem no trīs līdz septiņu gadu vecumam un apmācības notiek atbilstoši katra bērna slēpošanas iemaņām tīrs līmeņu grupās. Sacensībās "Mazais Reinis 2013" piedalās arī daudzi bērniņi no slēpošanas skoliņas un uzrāda ļoti labus rezultātus, iegūstot arī godalgotas vietas.

Vairāk informāciju iegūt par sacensību nākamo posmu un tam pieteikties Jūs varat zvanot vai sūtot īsziņu uz tālruni +37129272255 vai rakstot e-pastu uz [email protected], norādot bērna vārdu, uzvārdu un dzimšanas gadu. Sacensībām var pieteikties arī sacensību dienā.

Vairāk informācijas par "AXA bērnu slēpošanas skoliņu" un sacensībām- www.reinatrase.lv

6 Komentāri

Nesaprotu, priekš kam Reiņa kausa sacensību organizātori liek šo informāciju infoski mājas lapā?
Jo pirmās vietas šeit var būt tikai bērniem no Reiņa slēpošanas skolas. Tos, kuri trenējās citur neapbalvo par pirmo trijnieku!
Infoski! Neatbalstiet šis sacensības ar informāciju! Reiņa trases skoliņa rīko sacensības saviem audēkņiem - tāds virsraksts būtu godīgs un atbilstoši situācijai!
Žēl ka tā! Labas sacensības maziem bērniem! Bet nu tirgus situācija ir konkurence, un te visi cīnās, kā var. Ja gribiet lai bērns brauc Raiņa kausa sacensībās - jatrennējas Reiņa skoliņā, ja gribiet, lai bērns brauc labi - jāiet kur citur!
10 • 03 • 2013 / 16:16
Cik saprotu, tad tie, kas uzvarēja itnemaz nebija Reiņa slēpošanas skolas skolnieki?
11 • 03 • 2013 / 00:40
Sacensības maziem bērniem - jā, bet galvenokārt bizness - kam gan žēl piecīti sava bērna dalībai + citi tēriņi uz vietas (pacēlājs, kafejnīca). Pat Rīgas maratons, kur tiek slēgtas pilsētas svarīgākās ielas ir salīdzinoši lētāks.
Katru nedēļas nogali vismaz vieni mači mazajiem slēpotājiem.
Zīle
11 • 03 • 2013 / 16:02
Man nekas nav pret biznesu, neviens nespied maksāt un piedalīties.
Es par to, ka Reiņa kausa sacensības ir domātas amatieriem, kur profesionālie sportisi nedrīkst piedalīties.
Uzmanīgi izlasijāt?
Bērnu sacensības - 0-7 gadi gruppās - amatieri un profesionāli!
Pēc Reiņa kausa organizatoru nolikuma - profesionāļi ir tie, kuri ternējās sporta skolās un sporta klubos! Pārējie ir amatieri!
Tad pārējie ir no Reiņa skolas?
11 • 03 • 2013 / 19:04
...un no Žagarkalna, Kaķīša, Cigoriņa, Līgatnes, Golgāta un Milzkalna.
12 • 03 • 2013 / 21:07
Žagarkalnā bērni trenējas 2 reizes nedēlā pa 2 stundām ar treneri.... kā tas atšķiras no saucamajiem sporta klubiem????

13 • 03 • 2013 / 09:58
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv