ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 5°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

27 • 03 • 2013

Lieldienas Reiņa trasē ar bērnu skoliņas noslēguma pasākumu un olu slalomu

Pavasara gaidīšana iesākusies arī Reiņa trasē. 1.aprīlī notiks Reiņa trases „AXA bērnu slēpošanas skoliņas” noslēguma pasākums un Lieldienu svinības, kurās vienas no galvenajām sacensībām būs olu slaloma sacensības.  Olu ripināšanas sacensībās varēs piedalīties ikviens trases apmeklētājs ar savu līdzpaņemto nokrāsoto Lieldienu olu.

Lieldienas vienmēr Reiņa trasē bijušas kā atskaites punkts, kad atskatīties uz aizvadīto slēpošanas sezonu un to godam nosvinēt. Reiņa trases „AXA bērnu slēpošanas skoliņa” darbojas jau ceturto gadu un šīs sezonas laikā ir apmācīti vairāk kā 300 pirmsskolas vecuma bērni no visas Latvijas. Bērnu slēpošanas skoliņas noslēgumā bērniem būs sarūpēti īpaši pārsteigumi Lieldienās un arī kopīga našķošanās ar zaķiem instruktoriem.  Dāvana no Reiņa trases visiem mazajiem slēpotajiem ir bezmaksas slēpošana „AXA bērnu parkā” un bērnu karuselis.

Piedalīties Reiņa trases olu kaujās aicināti ne tikai bērni, bet arī pieaugušie. Īpašo piedāvājumu aktīvai atpūtai un nakšņošanai atradīs katrs ziemas prieku baudītājs. Laika prognozes rāda, ka slēpot varēs līdz pat aprīļa vidum, jo sniega segas daudzums trasēs ir vairāk kā pus metrs. Arī šī brīža laika apstākļi ir radījuši apstākļus, kas trasi padara īpaši cietu un ir ideāls slēpošanai. Lieldienas nav iedomājamas arī bez kārtīgas izšūpošanās, lai vasarā golfu spēlējot odi nekostu.

Reiņa trases darba laiks 29.30. un 31.martā no plkst 10:00 – 21:00, 1.aprīlī 10:00 – 20:00. Bērnu slēpošanas skoliņa darbosies 30., 31.martā un 1.aprīlī. Pieteikšanās bērnu slēpošanas skoliņā zvanot uz tālruni +37129348042 vai rakstot e-pastu uz [email protected].

Papildus informācija par Reiņa trasi un tās sniegtajiem pakalpojumiem www.reinatrase.lv

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv