ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 3°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

25 • 02 • 2013

Kalnu slēpotājai Krūmiņai sestā vieta FIS sacensībās slalomā

Saistītā informācija

Latvijas kalnu slēpotāja Katrīna Krūmiņa piektdien izcīnīja augsto sesto vietu Itālijas kūrortā Bormio notikušajās FIS kategorijas sacensībās slaloma disciplīnā.

Latviete divu braucienu summā uzrādīja rezultātu minūte un 42,85 sekundes, kas viņai lika par septiņām ar pusi sekundēm atpalikt no uzvaru izcīnījušās baltkrievietes Marijas Škanovas.

Uzrādītais rezultāts Krūmiņai deva 75,84 FIS ranga punktus, kas ir viņas trešais labākais rādītājs karjerā šajā disciplīnā.

Kopumā sacensībās pie ieskaitīta rezultāta tika 25 kalnu slēpotājas, bet 28 izstājās.

Kā ziņots, ceturtdien Krūmiņa turpat Bormio ieguva desmito vietu milzu slaloma disciplīnā, sasniedzot karjeras otro labāko rezultātu izcīnītajos FIS ranga punktos. Savukārt trešdien notikušajās supergiganta sacensībās Krūmiņa izcīnīja 30.vietu, bet vēl vienās supergiganta sacensībās, kas arī notika trešdien, Krūmiņa samierinājās ar 31.pozīciju.

Pirms tam pirmdien un otrdien turpat Bormio risinājās arī slaloma un milzu slaloma sacensības, bet nevienās no tām Krūmiņa nespēja sasniegt finišu.

Kā ziņots, pagājušajā nedēļā Krūmiņa piedalījās arī pasaules čempionāta milzu slaloma sacensībās, ierindojoties 78.vietā.

Avots: Delfi.lv (oriģināli lasāms: http://www.delfi.lv/sports/news/winter_sports/others/kalnu-slepotajai-kruminai-sesta-vieta-fis-sacensibas-slaloma.d?id=43083384)

sl_bc_0888.jpg

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv