ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

01 • 09 • 2012

Ceļā uz ziemu!

Saistītā informācija

Šīs vasaras sākumā sporta klubs „Snow Feel” svinēja savu pirmā gada jubileju. Sanācām kopā, paballējāmies, atpūtāmies un izrunājām visus svarīgos jautājumus veiksmīgai darbībai nākotnē.

SW1.png
Foto no sezonas noslēguma pasākuma 05.2012.

Šo vasaru uzsākām ar cītīgiem fiziskajiem treniņiem, lai ziemai tuvojoties būtu maksimāli labākajā fiziskajā formā. Lai mums būtu vieglāk vērtēt treniņu efektivitāti, mēs veicām fizisko normatīvu testus pirms vasaras, un veiksim atkārtotus testus rudenī. Vasaru bijām iedalījuši 3 nometnēs, no kurām 2 aizvadījām skaistajā un sportošanai plašajām iespējām bagātajā Siguldā, bet vienu nometni pavadījām pie jūras.

Lai treniņi būtu interesanti un nebūtu rutīnas, ņēmām talkā iztēli. Mēs skrējām, skrituļojām, braucām ar riteni, lecām pa smiltīm, kāpām klinšu sienā, dzīvojāmies pa ūdeni. Visu uzskaitīt ir grūti, bet mums gāja jautri un šī mums bija viena fiziskajā ziņā grūta, smaidīga, krāsaina un sportu bagāta vasara.

SW2.png
Foto no nometnes Siguldā.

Liels prieks, ka mūsu nometnēm arī pievienojās bērni no malas, kuri nav mūsu sporta kluba biedri. Tas mums ļāva vieglāk organizēt dažādas komandas gan sporta spēlēs, gan arī dažāda veida stafetēs. Šī mūsu sporta klubam bija pirmā vasara, kuru pavadījām nometnēs, kas bija sava veida ugunskristības gan mums kā treneriem, gan mūsu audzēkņiem. Savstarpējā treneru un audzēkņu mijiedarbība ir vairojusi smaidu treniņos, ticību tam ko mēs darām un  vēlmi vairāk sportot. Pozitīvais komandas mikroklimats ir veicinājis vēlmi nākt uz treniņiem un piedalīties nometnēs pašiem un, iesaistīt tajās citus, kas patiesībā arī ir viens no „Snow Feel” galvenajiem mērķiem. Ir prieks redzēt, ka bērni jau šajā vecumā ( 9-13 ) redz un saprot, ka nodarbojoties ar sportu var labāk justies, gūt prieku un pašpārliecinātību, kas viņiem palīdz arī dzīvē.

Nu jau ir pienācis septembris, jāsāk iet skolā un jāturpina gatavoties ziemai. Plānojam doties uz vairākām slēpošanas nometnēm. Pirmā no tām paredzēta oktobra beigās, kad dosimies slēpot uz Austrijas ledājiem. Ar lielu nepacietību gaidām slēpošanas treniņus, lai pārliecinātos visi kopā, ka vasarā ieguldītais darbs mums ļauj uzlabot slēpošanā tik ļoti svarīgo tehniku, ātrumu un baudu slēpot.
Bet vēl pirms tam dzīvosimies pa stadionu, vingrosim, slēposim uz trenažiera, brauksim ar riteni un daudz, daudz ko citu.

SW3.png

Līdz nākamajai reizei!
Galvenais treneris: Renārs Doršs

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv