ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 5°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

19 • 11 • 2018

Miks Zvejnieks piedzīvo izstāšanos PK startā Latvijas simtgadē

Miks Zvejnieks Latvijas valsts simtgades dienā, 18. novembrī, otro reizi karjerā stājās uz starta FIS Pasaules kausa sacensībās slaloma disciplīnā. Arī otrais mēģinājums Mikam nebija veiksmīgs, jo piedzīvota izstāšanās.

Ņemot vērā, ka Mika brālis Kristaps Zvejnieks šajā sezonā sacensībās nestartē, Latvijai ir atbrīvojusies viena vieta Pasaules kausa sacensībās. Somijas kūrortā Levi aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās sezonas pirmais PK posms slaloma disciplīnā. Miks, atbilstoši savai vietai FIS rangā, tika pie 83. starta numura sacensībām, kas nozīmē grūtus apstākļus, jo trases apstākļi vairs nav optimāli.

Pirmajos divos starplaikos Mika uzrādītais laiks bija pietiekams lai iebrauktu TOP60, tomēr trases grūtākajā daļā Miks netika galā ar trasi, izstājoties.

Pēc sacensībām Miks Zvejnieks pastāstīja: “Sagatavošanās Pasaules kausa posmam aizritēja veiksmīgi, sacensību dienā tik lieliski gan negāja. Iespēja tika dota visiem, jo trases segums bija ļoti labs, tomēr man, diemžēl, izstāšanās. Nekas ar to gan nebeidzas, tepat Levi tuvojas FIS sacensības, bet pēc tam Eiropas kausa pirmais posms. Trenējamies un gatavojamies katrām sacensībām ar pilni atdevi!”

Sacensībās uzvaru izcīnīja esošais pasaules čempions Marsels Hiršers, kurš par 0,09 sekundēm pārspēja savu galveno konkurentu Henriku Kristofersenu, kamēr trešais palika Andrē Mīrers, uzvarētājam zaudējot jau vairāk par sekundi.

Autors: Edgars Beļakovs

Miks Zvejnieks piedzīvo izstāšanos PK startā Latvijas simtgadē

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv