ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

22 • 03 • 2018

Sestdien Siguldā SK „Pantera” kauss kalnu slēpošanā

Saistītā informācija

Šo sestdien, 24.martā, Siguldā Pilsētas trasē tiks aizvadītas vienas no šīs sezonas noslēdzošajām sacensībām kalnu slēpošanā Latvijā – SK „Pantera” rīkotais kauss milzu slalomā, sarīkojot svētkus gan maziem, gan lieliem kalnu slēpošanas entuziastiem un tajā pašā laikā neaizmirstot arī par sportisko garu, jo tiks noskaidroti paši ātrākie, veiklākie un drosmīgākie kalnu slēpotāji.

SK „Pantera” parasti sezonas beigās rīko kalnu slēpošanas sacensības, un izņēmums nav arī šis gads. Kamēr daudzviet Latvijā sniegs jau nokusis, bet Siguldā vēl trasēs tas ir saglabājies, viens no vadošajiem kalnu slēpošanas klubiem Latvijā SK „Pantera” šo sestdien rīko sava kluba vārdā nosaukto kausu milzu slalomā, kur dalībniekiem būs jāveic divi braucieni. Sacensībās startēs dažāda vecuma un meistarības kalnu slēpotāji, sākot ar pašiem mazākajiem U6 grupas pārstāvjiem (2012.g. un jaunāki) un beidzot ar pieaugušo grupu. Daļa no vadošajiem mūsu jauniešu grupas kalnu slēpotājiem nupat skolēnu brīvdienās sacentās Somijas ziemeļu ciematā Pihē Baltijas kausā, tomēr daļa bija palikusi mājās un gatavojās sacensībām tepat Latvijā, tādēļ savstarpējās cīņas solās būt ļoti interesantas.

Dalība sacensībās ir atklāta, un var piedalīties visi interesenti, kuri apguvuši kalnu slēpošanas iemaņas un patstāvīgi, bez palīdzības var veikt sacensību trasi. Īpaši ir padomāts par trim jaunākajām grupām – U6, U8 un U10, jo papildu diplomiem un kausiem, kas pienākas visu grupu pirmajiem trim, šajās trīs grupās pilnīgi visi dalībnieki saņems arī pārsteiguma balvu. 

Reģistrācija sākies 9.30, bet sacensību sākums paredzēts 11.10. 

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv