ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: -0°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

14 • 03 • 2018

Jauniešu milzu slalomā uzvaras Latvijas un Krievijas sportistiem

Saistītā informācija

Baltijas kausa otrajā dienā Pihē aizvadītas jauniešu grupu un meistaru sacensības milzu slaloma disciplīnā. Pie piecām uzvarām Baltijas kausa ieskaitē tika Krievijas sportisti, bet trīs uzvaras izcīnīja mūsējie.

U12 grupā meitenēm ātrākā divu braucienu summā bija Aleksandra Skorohodova (Krievija), kura par 2,38 sekundēm apsteidza Elzu Saļņikovu. Elzas māsa Frīda finišēja 3. vietā, zaudējot vēl aptuveni sekundi vairāk.

U14 grupā visu pirmo trijnieku aizņēma Krievijas jaunās sportistes. Poļina Barkova izcīnīja uzvaru, par 0,89 sekundēm apsteidzot Mariju Naumovu, kamēr Arina Suhorukova palika trešā, no uzvarētājās atpaliekot par 2,02 sekundēm. No Latvijas sportistēm ātrākā bija Samanta Līcīte, kura arī nodrošināja uzvaru Latvijas čempionāta vērtējumā.

Vecāko meiteņu grupā par uzvarētāju kļuva Diāna Novikova no Krievijas, bet viņai 2,18 sekundes zaudēja mūsu Laura Bišere. Trijnieku noslēdza vēl viena krieviete Anastasija Kirilova.

Meistaru grupā jau ierastais trijnieks arī šodien – Žaklīnai Frickausai uzvara, bet aiz viņas Denisa Druka-Jaunzeme un Jeļena Brokāne.

Zēniem U12 grupā labāko rezultātu uzrādīja Emīls Indriksons, kurš par 2,31 sekundi divu braucienu summā pārspēja Rūdolfu Beķeri. Uzrādot otro labāko laiku 2. braucienā, trešajā vietā finišēja Krievijas pārstāvis Jans Hohlovs (+2,63).

Līdzīgi kā meitenēm, U14 grupā visu trijnieku aizņēma ārzemju sportisti. Vasīlijs Kislijs izcīnīja pārliecinošu uzvaru, par 2,35 sekundēm apsteidzot Aleksandru Derznovenko. Jāpiemin, ka Derznovenko pēc pirmā brauciena bija tikai 5. vietā. Goda pjedestālu noslēdza igaunis Laurs Magi, ar 2,49 sekunžu deficītu līdz uzvarētājam.

U16 grupā vislabāko sniegumu parādīja Kristofers Gulbis, kurš par 2,86 sekundēm apsteidza igauni Hansu Markusu Danilas, kamēr trešajā vietā palika Mārcis Beitāns, kurš igaunim zaudēja vien sekundes desmitdaļu.

Meistaru grupā vīriem pirmajās divās vietās finišēja Krievijas pārstāvji. Maksims Trošins izcīnīja uzvaru, par 0,36 sekundēm apsteidzot Vasīliju Semenoviku. Kristaps Bergmanis finišēja 3. vietā, uzvarētājam zaudējot 1,28 sekundes.

Rīt jauniešu un meistaru sacensības Pihē turpināsies ar klasisko slaloma disciplīnu.

Autors: Edgars Beļakovs

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv