ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 5m/s

Jaunumi

07 • 11 • 2016

Sportisti apmierināti ar Baltijas kausa pirmo posmu

Jau gandrīz divas dienas pagājušas, kopš Lietuvas iekštelpu slēpošanas hallē “SnowArena” noslēdzās Baltijas kausa pirmā posma sacensības pieaugušajiem un junioriem.

Latvijas sportisti sacensības aizvadīja ar labiem panākumiem, Kristapam Zvejniekam un Leldei Gasūnai triumfējot abas dienas.

Kristaps pēc sacensībām stāsta: “Kopumā vērtēju kā ļoti labas sacensības, kurās nevienu brīdi nevarēju atslābt, jo tuvākie konkurenti ļoti vēlējas mani apsteigt, kas man katru braucienu lika braukt cik vien labi varu.”

Viņš arī uzsver, ka Baltijas kausa pirmais posms bija ļoti labs veids, kā sagatavoties pirms pirmā Pasaules kausa posma slalomā: “Tas bija kā ļoti labs treniņš gaidāmajam Pasaules kausam Levi, kur arī būs jābrauc, cik vien labi spēju.”

Mārupietim arī, patikušas paralēlā slaloma sacensības, kur finālā izdevās pārspēt brāli Miku: “Ļoti patika paralēlais slaloms, kur cīņa bija ļoti azartiska mums sportistiem un, manuprāt, arī skatītājiem."

Kristapa brālis Miks pēc sacensībām komentē: “Baltijas kausa posms bija ļoti labs sākums sezonai, pozitīvām emocijām pārpildīts, kaut arī 1. dienā piedzīvota neveiksme. Ļoti patika šī gada jauninājums - paralēlais slaloms, kur aizkļuvu līdz pat finālam, tomēr piekāpos Kristapam. Uzskatu, ka sezona iesākta veiksmīgi un ar pārliecību!”

Pēc nedēļas, Somijas kūrortā Levi, Miks aizvadīs savu pirmo Pasaules kausa posmu karjerā. Kā viņš stāsta, tā būs ļoti noderīga pieredze: “Levi Pasaules kauss būs laba un noderīga pieredze turpmākajiem sezonas startiem.”


Norvēģijā dzīvojošā Agnese Āboltiņa, kurā BK pirmajā posmā izcīnīja divas otrās vietas, un paralēlā slaloma finālā piekāpās uzvarētājai Leldei Gasūnai stāsta: “Ar rezultātiem 1.Baltijas kausa posmā esmu ļoti apmierināta. Slaloma sacensības un daudzie braucieni, kas izdevās, iedeva papildus pārliecinātības devu jaunajai sezonai. Bet vispatīkamākais pārsteigums bija par paralēlo slalomu - gan par pašu pasākumu kā tādu, gan arī par rezultātu, jo pēc PSL treniņa rezultātu izanalizēšanas, nebiju cerējusi aizslēpoties līdz pašam finālam. Tā kā kopumā varu teikt, ka Lietuvā tika aizvadītas divas ļoti labas dienas!”

Edgars Beļakovs

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv