ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 13°C
Vējš: 6m/s

Jaunumi

04 • 09 • 2017

Miks Zvejnieks pasaules rollersporta spēles noslēdz ar vēl vienu bronzu

Pirmdienā Latvijas skrituļslalomisti aizvadīja pēdējo startu FIRS pasaules rollersporta spēlēs, Mikam Zvejniekam gūstot vēl vienu bronzas medaļu, šoreiz, kombinētajā disciplīnā (slaloms + milzu slaloms).

Sākotnēji šodien tika plānots aizvadīt paralēlā slaloma sacensības, kuras mūsu sportistiem pēdējos gados ir ļoti veiksmīgas. Tomēr trases iespējas neatļāva šeit rīkot paralēlo slalomu, kā rezultātā tika izvēlēta jauna disciplīna – kombinētā sacīkste, kurā viens brauciens bija jāveic slalomā, bet otrs milzu slalomā.

Jau otro dienu pēc kārtas Naņdzjinā lija pamatīgs lietus. Slaloma braucienā ātrākais no mūsējiem bija Kristaps Zvejnieks, kurš ierindojās trešajā vietā. Tikmēr Miks bija turpat aiz Kristapa, brālim zaudējot 0,36 sekundes.

Otrajā braucienā, kas tika veikts pa milzu slaloma trasi, krietni veiksmīgāks bija vakardienas milzu slaloma 3. vietas ieguvējs Miks. Uzrādītais rezultāts ļāva viņam pakāpties par divām pozīcijām, apsteidzot arī brāli Kristapu un iegūstot vēl vienu bronzas medaļu.

Sacensības uzvaru guva vācietis Marko Valcs, kamēr jau otro dienu pēc kārtas pārsteidza spānis Serhio Mendess Peress.

Dāvis Zvejnieks arī šodien parādīja ļoti labu rezultātu, pirmās pasaules rollersporta spēles Naņdzjinā, Ķīnā noslēdzot ar 7. vietu.

Kristaps Zvejnieks pēc sacensībām pastāstīja: “Esmu priecīgs par Miku! Abas trases neizdevās kā vēlējos. Braucot pa lietu, esmu lēnāks nekā citi, neesmu vel atradis savu stilu braukšanai pa slapjo laiku. Protams, arī sacensības nav tik interesantas, jo nav tāds ātrums kā pa sauso laiku.”

Kopumā jāsaka, ka sacensības Latvijas skrituļslalomistiem izdevās necerēti veiksmīgas, izcīnot vienu zeltu un divas bronzas medaļas.

Bez Latvijas sportistu dalības, rīt skrituļslaloma sacensības turpināsies ar komandu sacensībām, kur katru valsti pārstāvēs 4 sportisti.

Autors: Edgars Beļakovs

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv